Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 14. 21:17, vasárnap | Helyi sport
Forrás: dseroplabda.hu, fotó: Sándor Judit

Dunaferr öröm, szolnoki bánat - bentmaradtak!

Dunaferr öröm, szolnoki bánat - bentmaradtak!

A Dunaferr SE hatalmas csatában, öt szettes meccsen biztosította be bennmaradását az első osztályban.

Mivel a valamely csapat két győzelméig tartó párharc állása 1-1 volt, ezért nem más, mint az NB I-ben maradás volt a tétje a mai Dunaferr – Szolnok röplabda összecsapásnak. Ez érezhető volt mindkét fél oldaláról, akik feszülten, de koncentráltan álltak bele már a bemelegítésbe is. Ez nem volt véletlen, hiszen ilyen nagy téttel rendelkező párharcot Tomanóczy Tibor tanítványai még soha sem vívtak. A dunaújvárosiak 3-2-re nyertek, így biztossá vált, hogy jövőre is az első osztályban indul a Dunaferr!

Dunaferr SE – Szolnoki Röplabda Klub 3-2 (20-25, 25-18, 25-19, 20-25, 15-11)

Dunaferr SE: Tomanóczy B., Iván B., Hatvany, Iván G., Móró, Matyiák, Laczi (liberó). Cserék: Majoros, Balázs, Csizmadia, Tajti, Mihucz, Sárközi (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szolnoki Röplabda Klub: Soyvural, Gazsi. Szabó, Boa, Oláh, Csendes, Farkas (liberó). Cserék: Nagy, Tamasi. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.