Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 22. 09:08, péntek | Helyi
Forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Dunaújvárosi és ercsi betörők rendőrkézen

Dunaújvárosi és ercsi betörők rendőrkézen

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói négy betörőt fogtak el az elmúlt 24 órában. Kihallgatásukat követően mind a négyüket bűnügyi őrizetbe vették.

A dunaújvárosi rendőrök 2013. november 21-én délelőtt elfogtak egy dunaújvárosi nőt és egy nagyvenyimi férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2013. november 10-én betörtek Dunaújváros, Téglaégető dűlőben lévő egyik ingatlanba, ahonnan háztartási cikkeket, valamint különböző használati tárgyakat, elektromos készülékeket tulajdonítottak el. B. Károlyné 43 éves dunaújvárosi és J. Tamás 43 éves nagyvenyimi lakosokat a nyomozók a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd mindkettőjüket bűnügyi őrizetbe vették. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdeményezi mindkét terhelt előzetes letartóztatását.

A dunaújvárosi nyomozók szintén ugyanezen a napon két ercsi fiatalembert is elfogtak szintén betörési ügyben. A gyanú szerint a páros 2013. október 19-én Ráckeresztúr, Vajda János utcába az ajtót befeszítve hatolt be egy lakóházba, ahonnan LCD televíziót, valamint készpénzt és aranyékszert tulajdonítottak el. M. Norbert 21 éves és P. Csaba 29 éves ercsi lakosokat a nyomozók dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A lakásaikon tartott házkutatásokkor több bűncselekményből származó tárgyat foglaltak le a rendőrök. Mindkét férfit, kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.