Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 05. 13:57, szerda | Helyi

Dunaújvárosi rendőrök intézkedtek

Dunaújvárosi rendőrök intézkedtek

Az elmúlt napok rendőrségi hírei röviden

Betörések, lopások

Lopást jeleztek hétfő reggel egy Erdősori üzletből, ahonnan eltűnt másfélmillió forint értékű szerszámgép. A tettes az épület ajtaját felfeszítette, így jutott hozzá a gépekhez.

Ugyancsak hétfőn jeleztek betörést egy Vasmű úti irodából. Az elkövető egy pénzeskazettát feszített fel, készpénzt vitt el belőle.

Ötezer forint készpénzt vittek el egy Balogh Ádám utcai üzletből is, ahová az ajtó felveszítése után jutottak be az elkövetők.

A Kokszolói garázssoron egy gépkocsi tárolót talált feltörve a tulajdonosa. Egy moped, két kerékpár és több más használati tárgy tűnt el.

Kedd hajnalban a Váci Mihály utcában lévő pizzéria ablakát törte be ismeretlen személy egy kővel, majd ezt követően az üzletből készpénzt tulajdonított el.

Ittas vezetések

A Vasmű úton, közúti ellenőrzés során ittas járművezetővel szemben intézkedtek a járőrök. A teherautó sofőrjével szemben közigazgatási feljelentéssel éltek a rendőrök.

Este az Adonyt Pusztaszabolccsal összekötő úton egy kerékpárost vontak ellenőrzés alá a körzeti megbízottak. Az alkoholszonda szeszesital jelenlétét mutatta a biciklis szervezetében. Vele szemben is közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

Balesetveszély

Megsérült egy gázvezeték Adonyban. Egy munkás sértett fel egy gázvezetéket ásás közben. A gázszivárgás miatt az Rákóczi utat lezárták, a helyszínt biztosították. A tűzoltók és az energiaszolgáltató szakemberei kiiktatták a sérült vezetéket a hálózatból, így senkit nem kellett kitelepíteni.

Világháborús lövedéket találtak Nagykarácsonyban. Szerencsére nem volt a közelben lakóépület, vagy közforgalmú út, a tűzszerész ügyelet rögzítette a bejelentést, a lövedék elszállítására intézkedtek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.