Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Október 20. 17:13, szerda | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Egy gól és vereség a Fraditól

Egy gól és vereség a Fraditól

Két nehezen megnyert hazai mérkőzés után Budapestre látogatott a Dab.Docler jégkorong csapata. A Ferencváros vendégeként nem tudott gólokat szerezni az újvárosi csapat, így törvényszerű volt a vereség.

A Vasas és a Volánelleni találkozón is csak az utolsó harmadban tudott felülkerekedni a dunaújvárosi jégkorong csapat ellenfelén,és megszerezni a győzelmet. A Fradi elleni összecsapásonelmaradt a jó hajrá, így elúsztak a bajnoki pontok.

A MOL Liga keddi játéknapjának rangadóján a nyáron alaposan megerősödött budapesti zöld-fehér gárda kezdte jobban a találkozót, és az első harmadbangólt ütve megszerezte a vezetést. (1-0) A második játékrészben rögtön az elején kettős emberelőnybe került a Dab., és ezt Magosi révén ki is használták az Acélbikák.(1-1).

A folytatásban mindkét csapat küzdött, hajtott, de az igazán jó játék, na meg a gólok hiányoztak az összecsapásból. A második játékrészdöntetlennek zárult, de a befejező harmadban bízhattunk a csapat korábban mutatott jó hajráiban. Sajnosezen az estén be voltak oltva góllövés ellen az újváros fiúk, a végjátékban egyszer sem sikerült bevenni a hazaiak hálóját. A Fradi végül a lefújás előtt talált egy gólt, és így győzött 2-1 arányban. Az Acélbikák ezzel maradtak a tabella második helyén.

FTC – Dab.Docler 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

Dab.Docler: Becze, Hegyi (1), Pozsgai, Metcalfe, MacSweyn, Magosi 1, Varga, Kiss D., Azari, Galanisz, Kiss Á., Martinka, Kiss D., Pavuk, Szilassy, Papp V., Jonkl, Virág, Papp Cs. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.