Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Február 12. 00:02, szerda | Helyi sport
Forrás: dab.docler, fotó: Mudra Lász

Egygólos vereség a Volántól

Egygólos vereség a Volántól

Jelentős hátrányból jött vissza a játékba, a végén a döntetlenért küzdött, ám 3-2 arányú vereséget szenvedett csapatunk a Volán elleni Szuperkupa-sorozat első meccsén a jégcsarnokban.

Úgy kezdtünk, ahogy azt mindenki remélte, nekiugrottunk az Ördögöknek, s már az első percben az első támadásból gólt is szereztünk - amit aztán a játékvezető érvénytelenített... Ezután nem sokkal Peterdi találta szembe magát Hetényivel, duplázhatott is, de kettőből sem sikerült a magyar válogatott kapusa mögé juttatni a korongot.

Aztán sajnos jött a feketeleves, hiszen a hatodik percben McGregor szinte a semmiből szerezte meg a vezetést a vendégeknek, utána pedig a tizenötödik és tizenhatodik percben már hárommal vezetett a kék-fehér alakulat - Mihály és Németh révén. Ezután még egy óriási esély adódott a Dab.Docler előtt, de azt sem sikerült értékesíteni.


Egy remek harmaddal visszajött a meccsbe a házigazda Dab.Docler! Egy kihagyott emberhátrány után Jabornik szöktette kiválóan Kiss Ákost, aki nagyszerűen tálalt az óriási sebességgel érkező Szappanos elé - a 91-es pedig kapásból lőtt bombagólt! Öt perccel később Hruby indította Contois-t, akit három piros mezes is követett. A 27-es végül Pavukot választotta, aki megismételte Szappanos gólját, csak most a másik oldalról érkezett a védhetetlen löket Hetényi kapujára!
Sajnos, bár a végén még a kapus helyett is mezőnyjátékos lépett jégre, s több lehetőség is adódott a Bikák előtt, gólt szerezni már nem sikerült, így maradt a minimális különbség. Szomorkodni azonban nem szabad, hiszen a javítási lehetőség már holnap érkezik: 20 órától a fehérvári jégcsarnokban lépnek pályára Ladányiék!

Stephan Lundh: - Büszke vagyok a srácokra, úgy érzem nagyot küzdöttek, de természetesen csalódott vagyok, mint minden vereség után! Kár az első harmadért, ahol nálunk több óriási ziccer is kimaradt, ők pedig a semmiből szerezték meg a vezetést. A második harmadban sikerült felpörögnünk, a végén pedig mindent megpróbáltunk, de az egyenlítés már sajnos nem jött össze. Azt hiszem nem vett minket félvállról a Fehérvár, és mi is felnőttünk a feladathoz! Holnapig nincs túl sok idő, de igyekszünk csiszolgatni a hibás részeken, s még jobb formát mutatni idegenben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV