Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Január 11. 23:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: Boda Bence Manager, Acélbikák

Egygólos vereség az Újpest ellen

Egygólos vereség az Újpest ellen

Hiába hozott fel mezőnyjátékost Duschek helyett a végén a DAB, a végén mégis egygólos vereséget szenvedett az Újpest ellen a MOL Ligában.

Kiegyenlített párharcot láthattak a nézők az első játékrészben, ám gólt csak a vendégek szereztek: a 18. percben Elomoról pattant be a hálóba a korong. Ez a találat azonban nem törheti meg a csapatot! A végén Milan alakított ki nagy helyzetet, ám Peterdi bombája nem talált utat a kapuba.
Óriási újpesti helyzettel indult a második harmad, aztán szép fokozatosan átvette az irányítást a DAB. Hihetetlen mennyiségű lehetőség maradt ki.
Az utolsó harmadban sem változott az eredmény - focieredmény született tehát. Hiába mozgosított minden energiát a DAB, nem sikerült egyenlíteni.
Szilassy Zoltán: - Végre egy kiélezett meccset mi nyertünk. Összemixeltük a sorokat, de jól jöttünk ki belőle. Fontos három ponttal gazdagodtunk.
Lee Gilbert: - Nagyon kiegyenlített meccs volt. Úgy gondolom, hogy a kiállítás, amiből a gólt kaptunk, nem volt jogos, így újra egy játékvezetői hiba miatt kaptunk ki. Büszke vagyok a fiúkra, sokat dolgoztunk, de a helyzetkihasználásunkkal továbbra is bajok voltak, de tovább dolgozunk. Nagyon sajnálom a szurkolókat, hogy nem láthattak tőlünk gólt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt