Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Február 09. 11:18, szombat | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu, fotó: dunaujvaros.com/Sándor Judit

Együttműködési megállapodás a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia és a Duna-Pent NKSE között

Együttműködési megállapodás a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia és a Duna-Pent NKSE között

Az aláírásánál a Kohászt Imre Vilmos sportigazgató, Mátéfi Eszter szakmai igazgató-helyettes, György László vezetőedző, míg Duna-Pent NKSE-t, Hingyi Zita elnök és Hingyi Beatrix technikai vezető képviselte.

- Azért kötöttük ezt a megállapodás, mert szeretnénk, hogy a két klub a jövőben kölcsönösen segítse egymást, s azok a játékosok, akik nálunk kevesebb játéklehetőséget kapnak, a Duna-Pent NKSE-nél az NB II-es felnőtt bajnokságban, vagy az ifjúsági második osztályban több szerephez juthatnának, ezzel biztosítva folyamatos fejlődésüket. Ez elsősorban az ifjúsági és serdülő korú kézilabdázókat érinti, s bár eddig is adtunk kölcsön játékosokat, most ezzel a megállapodással szerettük volna még szorosabbra fűzni a kapcsolatot a Duna-Pent NKSE-vel. Szerencsére egyre több fiatal kézilabdázik akadémiánkon, ám ez kötelességet is ró ránk, hiszen biztosítanunk kell számukra a megfelelő versenyeztetési lehetőséget, s ezt segíti ez az együttműködés is, mely mindenki számára kedvező, árulta el akadémiánk szakmai igazgató-helyettese.

A Duna-Pent NKSE az NB II Dél-nyugat csoportjában szerpel, edidg lejátszott tizenegy találkozóján hat pontot gyűjtött, ami jelenleg a tizedik helyezéshez elég a tizenkét csapatos tabellán, s legközelebb február 16-án, a hetedik helyen álló BBSC Balatonboglár otthonában lép pályára a felnőttek mezőnyében.

Képünkön balról jobbra: Hingyi Beatrix, Hingyi Zita, Mátéfi Eszter, Imre Vilmos és György László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.