Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2011. Szeptember 12. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Ekkora dudákba még nem dörgölték Komár László képét

Ekkora dudákba még nem dörgölték Komár László képét

Wonder Tracy méltán hallatott már magáról, hiszen ekkora mellekkel kevés nő büszkélkedhet.

Az Amerikában élő magyar kebelcsoda a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén sem fogta vissza magát: Komár László arcát egyenesen mellei közé dörgölte.

Nem éppen a magyar férfiakra bukik Wonder Tracy, de így is borzolta a Frizbi stúdiójában ülők kedélyeit. Ahogy mondta: Komár László és Kasza Tibi sem túl nyerő nála, ám ennek ellenére kacérkodott a fiúkkal, nem is kicsit! Komár Lászlót az első meglepetés akkor érte, amikor Tracy épp méretet kívánt venni nemi szervéről és azt markolászva heccelte az előadót.

Később ez a mozdulat már-már megszokottá vált, de aztán jött a kegyelemdöfés: Tracy Komár László fejét megfogva, hatalmas mellei közé dörgölte az énekes arcát. A sorozatos csipkelődések azonban itt még nem értek véget, ugyanis az énekes is tudott meglepetést okozni Tracynek: egy hirtelen mozdulattal elkapta az arcát és szenvedélyes csókot nyomott a szájára.

Komár egyébként bevallotta: ő bár több mint kétezer nővel volt már életében, eddig csupán egyetlen molett hölggyel bújt ágyba, így a formás Tracy sem kifejezetten az esete.

- Erre szokták azt mondani, hogyha kidobnak minket egy szigeten, előbb megeszem, mint megb*szom - vágott oda az énekes a férfiasságát lekicsinylő kebelcsodának.

STOP

Címkék: komár lászló

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!

2020. Október 22. 15:04, csütörtök | Bulvár

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik - írta szerdán a BBC News.

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.