Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. December 25. 06:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elhajtott a lopott kerékpárral és a rajta lévő három szatyorral

Elhajtott a lopott kerékpárral és a rajta lévő három szatyorral

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az újszászi férfit.

Ismeretlen személy elvitt egy lezáratlan kerékpárt a rajta lévő szatyrokkal az egyik szolnoki bevásárló központ elől 2020. december 23-án 9 óra 45 perc és 10 óra között. A bicikli kormányán hagyott három szatyorban különböző élelmiszerek, valamint a sértett személyes okmányai voltak – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások a rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit lakóhelyéről előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. Az újszászi férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az eltulajdonított dolgokat 6 db zserbó kivételével – amit a jogsértő időközben elfogyasztott – a rendőrök megtalálták, lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Címkék: lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.