Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 30. 22:37, péntek | Helyi

Elhunyt Lévay Éva

Elhunyt Lévay Éva

Hosszan tartó, súlyos betegség után kedden késő éjjel elhunyt Lévay Éva,az Egészségmegőrzési Központ vezetője, dr. Dorkota Lajos, kormánymegbízott, országgyűlési képviselő felesége.

Az intézményvezető, pedagógiai szakpszichológus szakember temetése2012. január 3-án, keddenlesz a dunaújvárosi temetőben.

Lévay Éva kezdetektől részt vett az Egészségmegőrzési Központ létrehozásában, működésének kidolgozásában, irányításában. A központ 1993 óta működik az országban egyedülálló módon, mint prevenciós egészségnevelési és mentálhigiénés intézmény. Nagy létszámot elérő programjaik ismertek, keresettek Dunaújvárosban és a régióban.

Magas szakmai színvonalat képviselő szakember gárdát vezetett Lévay Éva.

Sokoldalú, speciális és magas szintű képzettségű, különleges értéket képviselő csapatot hozott létre, amely felvállalta az iskolai prevenciós, mentálhigiénés tevékenységet jól kiegészítve az elsősorban fiataloknak, szülőknek szóló programokkal, tanácsadásokkal..

Az intézményben dolgozó szakmai team Lévay Éva vezetésével sikeresen részt vett a Phare, HEFOP, SULINOVA és a minisztériumok által kiírt pályázatokon. A pályázatok adtak lehetőséget arra, hogy a városban és a régióban magas szakmai színvonalú programokba több és nagyobb létszámú célcsoportot sikerült bevonni, ezzel is javítva a lakosság mentális állapotát.

DMJV Közgyűlése elismerve az intézmény ifjúsági korosztállyal és a fiatalok egészségét őrző szakemberekkel való hatékony, áldozatos és magas színvonalú munkát, az Egészségmegőrzési Központ kollektívájának tavaly a Dunaújváros Ifjúságáért Díjat adományozta.

Ez a kép is a díjátadáson készült. Az Egészségmegőrzési Központ munkatársai láthatóak rajta, a csapat mögött, középen Lévay Évával. Ahogy mindig is tette. Mostantól ez a hely már üres lesz.

Dunaújváros Városházáján fekete zászló lobog.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.