Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Szeptember 10. 19:14, szerda | Helyi

Elindult a nagyüzem az uszodában

Elindult a nagyüzem az uszodában

A felnőtt csapat nagy része visszatért már a városba.

Csupán három játékos hiányzik, akik most Rómában az U19-es Európa – bajnokságon vitézkednek. - mondta Balogh – Zsámbok Lili

A felnőtt edzéseken megszűnt a családias hangulat, visszatértek a felnőtt válogatottak is, ám a létszám még most sem teljes. Ennek ellenére a munka folyamatos ismét az uszodában. A felkészülés körülbelül felénél járunk most, a lányok szépen elvégzik a kiszabott feladatokat. Jó azt is látni, hogy az utánpótlás válogatott játékosok is kiválóan teljesítenek a nyáron. A fiatalok egyre jobban beérnek, remélem, hogy mostmár ők is elhiszik magukról azt, hogy nagyszerű játékosok. A saját korosztályukban kimagaslóan teljesítenek, ez pedig mindenképpen bíztató a jövőre nézve. Reméljük, hogy ezt a formát átmentik az idei szezonra is. Most Gurisatti Gréta, Szilágyi Dorka és Horváth Brigi az eb-n szerepel, hogy ott milyen helyezést érnek el, az mindig az adott pillanat kérdése. Nem lehet jósolgatni, de jó lenne őket ismét a négy között látni. Ott pedig már bármi megtörténhet, hiszen a nemzetközi mezőny nagyon összeért, sok csapat képvisel hasonló és egymáshoz nagyon közeli játékerőt. Az utánpótlás mezőnyben pedig a teljesítmények még jobban hullámzóak, ami szintén arra enged következtetni, hogy nagyon nehéz lenne megjósolni a végeredményt.

A felnőtt csapat mellett segédkezem a petőfis elsős és másodikosok vízilabda előképzésében Fruzsinak. Elindul nemsokára az ifi bajnokság, velük szintén én foglalkozom majd, bár a csapat nagy része a felnőtt bajnokságban is szerepel. Külön edzések így nem nagyon lesznek. A bajnokság és a szezon kezdete még igen homályos, pontosat még mi sem tudunk, de addig mindent megteszünk, hogy kiváló formában kezdhessünk és minél jobb helyezést érjünk el a végelszámolásnál.

Címkék: uszoda, vízilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.