Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2015. Augusztus 11. 23:37, kedd | Helyi

Elismerésre méltók kerestetnek

Elismerésre méltók kerestetnek

Javaslatot lehet tenni, hogy ki kapja a Dunaújvárosért díjat.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése 1991-ben alapította a "Dunaújvárosért Díj"-at, amely azoknak a személyeknek, illetve közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban, vagy Dunaújvárosért maradandót alkottak, tettek. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható. Egy személy vagy közösség a díjat csak egyszer kaphatja meg.

A "Dunaújvárosért Díj" adományozását kezdeményezheti bármely személy vagy közösség. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, illetve közösség nevét, címét, tevékenységének általános ismertetését, továbbá az elismerni kívánt tevékenység méltatását. A kezdeményezést legkésőbb szeptember 10-ig írásban kell eljuttatni Cserna Gábor polgármesterhez. A díjak odaítéléséről a közgyűlés dönt. A díjat az október 23-ai ünnepi közgyűlésen a polgármester úr adja át.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.