Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Július 16. 12:13, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Eljegyezték, már az esküvőt tervezi Rúzsa Magdi

Két éve megtalálta álmai szerelmét.

Rúzsa Magdi szerelmének írt dalt, mert úgy érzi, megtalálta a boldogságot párja mellett és ez a kapcsolat hosszú-hosszú évekig fog tartani. Ezt ő maga nyilatkozta az Aktívnak a minap. Információink szerint ez olyannyira igaz, hogy már az eljegyzésen is túl vannak párjával.

– Nem véletlenül most jött ez a Szerelem című dal. Annyira átérzem ezt az érzést, hogy tudok róla írni. Én megélem minden percét annak, amiről énekelek. Megéltem az ovis szerelmet, az első szerelmet és a másodikat is, de amit az ember keres, azt én most találtam meg – kezdte az énekesnő az Aktív kamerái előtt, pedig ritkán beszél magánéletéről.

– Lassan két éve együtt vagyunk, boldog vagyok. Úgy érzem, hogy megmaradunk egymás mellett hosszú-hosszú évekig. Helyemen vagyok, kiegyensúlyozott lettem – tette hozzá Magdi.

A Femina.hu információi szerint párja, aki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa, és szintén a Vajdaságból származik, már folyamatosan hallgatta a félkész dalt, ő volt az első, akinek a 27 éves énekesnő megmutatta a szerzeményt.

– Ő tudta, hogy én mit érzek, mert hiszek abban, hogy az érzéseket ki kell mondani. Úgy érzem, hogy megtaláltam azt, amit már nagyon régóta kerestem, és ezáltal megtaláltam a helyemet is. Szerintem látszik is rajtam – az utóbbi időben egyre inkább –, hogy egy nagyon boldog ember vagyok amellett az ember mellett, akit megtaláltam lassan két éve – mondta az énekesnő, aki bár többet nem árult el, lapunk úgy tudja szakmai körökből, Magdiék már az eljegyzésen is túl vannak, és sokat beszélgetnek közelgő esküvőjükről.

Címkék: Rúzsa Magdi, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.