Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Október 30. 08:12, szombat | Helyi

Ellenfelek: Szentes, Vác és Kazincbarcika

Ellenfelek: Szentes, Vác és Kazincbarcika

Sűrű nap lesz a szombati a dunaújvárosi csapatsportágak szempontjából. A női vízilabdások a Szentes gárdáját fogadják hazai pályán, a női kézilabdások Vác ellen bizonyíthatnak, a férfi röplabdázóink pedig Kazincbarcikára látogat

Két eddig veretlen együttes csatázik a Fabó Éva sportuszodában szombat délután 17 órától. A Dunaújvárosi Főiskola-DVCSH-Corner Ékszer női vízilabda csapata eddig háromból három mérkőzést nyert meg magabiztosan, míg a vendég Szentes kétszer hagyta el diadallal a medencét. Az esélyek a bajnok dunaújvárosi főiskolás gárda mellett szólnak, bízunk benne, Mihók Attila lányai igazolják majd a papírformát.

A gólzáporos sikerrel magvívott Magyar Kupa mérkőzés után sokkal nehezebb ellenfél vár a Dunaújvárosi REK női kézilabda csapatára. Szombat este hat órától a Vác gárdáját fogadja Kiss Szilárd együttese a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A Ferencváros ellen már bizonyították Radulovicsék, hogy a legjobb magyar együttesek ellen is van keresnivalójuk, bízunk benne, ezúttal sem fognak csalódni az újvárosi kézilabda barátai. A vendég gárdában neves, válogatott játékosok pattogtatják a labdát, és az edző, Németh András személye is garancia a jó játékra.

Kazincbarcikán vendégszerepel szombat este 17 óra 30 perces kezdéssel a Dunaferr SE férfi röplabda csapata. Ruffing Péter vezetőedző fiatal gárdája eddig hozta a kötelező győzelmeket, a bravúr viszont elmaradt. A Kazincbarcika idegenbeli legyőzése nagy siker lenne, erre jó alapot adhat, hogy a felkészülés során már sikerült legyőzni a vegyészvárosi csapatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.