Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Március 10. 07:11, hétfő | Helyi sport

Elvitték a pontot

Elvitték a pontot

Nagy csatában, egy góllal sikerült megverni a Szentest a bajnokság alapszakaszának tizenharmadik fordulójában a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesületnői csapatának szombaton.

Lányaink végig kiélezett, ki-ki meccset játszottak, ahol a végéig nem lehetett tudni, melyik gárda lesz a nyerő.

Az első negyed gólzáporosnak mondható, hiszen a szentesiek hatszor mattolták Kasó Orsit és a dunaújvárosi kaput, míg a vendégek csak négyszer voltak eredményesek. A második játékrészben sikerült Mihók Attila csapatának a kétgólos előnyt egygólosra szűkíteni. Összesen ebben a periódusban is öt találat esett. Ehhez képes a második félidő gólszegénynek mondható, mindkét csapat védekezése összeállt, ám a támadásokból a dunaújvárosiak jöttek ki jobban. Az utolsó nyolc perc előtt már Gurisattiék vezettek egy góllal, amit a végéig nem is engedtek ki a kezükből, így állt be a 11 – 12 –es végeredmény.

A vendégek legeredményesebb játékosai Gurisatti Gréta és Miskolczi Kitti egyaránt három találatot szerezve segítették csapatukat a győzelemhez.

Szentes – DFVE

11 – 12 (6-4,2-3,0-2,3-3)

DFVE: Kasó, Szilágyi, Gurisatti 3, Miskolczi 3, Menczinger 1, Ziegler, Csabai 2, Garda, Horváth 2,Sinka, Brezovszki, Andresz, Polák 1, Sós. Edző: Mihók Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: