Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. November 12. 11:45, szerda | Bulvár
Forrás: Lenger

Erre is jó a Facebook! Megtalálta 9 éve eltűnt férjét – mégsem örült

Erre is jó a Facebook! Megtalálta 9 éve eltűnt férjét – mégsem örült

2005-ben látta utoljára férjét az amerikai Karen Marx, aki végül rátalált a Facebookon az eltűnt férfira. Igaz dupla meglepetés érte, mivel a rábukkanás mellett kiderült, férje újra megnősült – bár el sem vált tőle.

Se szó, se beszéd tűnt el még 2005-ben az amerikai Wisconsin államban élő Karen Marx férje. A férfi négy év házasság után pattant meg második feleségétől, igaz előtte már egyszer elhagyta, de akkor még hazatért. Másodjára viszont különösebb magyarázat nélkül tűnt el. A nő folyamatosan kereste férjét, 9 év után pedig végül a Facebooknak köszönhetően bukkant rá. Pontosabban anyósára, aki végül elárulta, hogy a férfi újra megnősült és Wisconsinban él új nejével.

Karen Marx bigámia miatt a rendőrséghez fordult, a hatóság pedig ki is hallgatta a férfit, aki elmondta, azt hitte felesége rég elintézte a válást. Ezzel együtt újabb házasodásakor, mivel hazudott az anyakönyvezetőnek, hogy sosem volt házas, valamint a bigámiai miatt akár 6 éves börtönbüntetést is kaphat.

A leleményes feleség szerint férje – az eltűnés miatt is – így azt kapja, amit megérdemel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.