Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Augusztus 04. 16:35, hétfő | Belföld
Forrás: InfoVáros

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Európa legjobb új fesztiválja ismét Aligán

Idén ismét várja híveit a B.my.Lake fesztivál a Club Aliga Üdülőközpontban.

Nemcsak a hazai rajongók közt aratott hatalmas sikert a tavaly debütáló B.my.Lake Fesztivál, hanem el- nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on. Augusztus 18–22. között ismét „all day and all night long” 6 színpadon várják az elektronikus zene legendái, a jelen művészei és a feltörekvő tehetségei a bulizni vágyókat a vadregényes Club Aliga területén.

Az Üdülőközpont épületei a rendezvény területén belül helyezkednek el, ezért a legjobb választást kínálja azoknak, akik szobában és ágyban akarnak aludni, ugyanakkor szeretnek mindig az események sűrűjében lenni, és egy percre sem elhagyni a fesztivál területét. Közvetlenül a Balaton partján van lehetőség a sátorozásra is a B.my.Lake Fesztivál ideje alatt. A komplexum 2 km-es saját partszakaszán változatos sport-és kikapcsolódási lehetőségeket is kínál minden vendég számára. A pörgősebb programokra vágyók kalandparkkal, pingponggal, tollaslabda, futball és kosárlabda pályával, vízi-focival, strandröplabda pályákkal, vízibiciklivel és vitorlázással számtalan sportlehetőség közül választhatnak nem csak a fesztivál ideje alatt.

A nyár lezárásaként, a klubélet legmarkánsabb és legfrissebb arcaival az e-zene legelismertebb DJ-i, a mainstream vonal helyett a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseinek nyújt alternatívát más fesztiválokkal szemben. A B.my.Lake idén is megtartja a “butikfesztivál” jellegét, naponta legfeljebb tízezer bulizni vágyó vendéget várnak a Club Aliga Beach-re.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő