Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Október 10. 12:01, hétfő | Helyi

Extra megabitek a UPC-től a dunaújvárosiaknak

Extra megabitek a UPC-től a dunaújvárosiaknak

Díjmentesen növeli a net sebességét a szolgáltató

Dunaújvárosban is fejlesztette szupergyors távközlési hálózatát a UPC Magyarország. A korszerűsítésnek köszönhetően még több helyi háztartásba jutnak el az olyan korszerű infokommunikációs szolgáltatások, mint a megállítható és visszatekerhető tévéadást nyújtó digitális kábeltévé, a mobileszközökön is élő tévéadást biztosító Horizon Go platform, vagy az ingyenes közösségi internetet kínáló Wi-Free.

Mindezek mellett azonban most egy, külön a mi városunkra szabott speciális ajánlattal is előrukkolt a szolgáltató, amelyet nem csak az új, de a már meglévő UPC előfizetők is szabadon élvezhetnek. Szeptember 1-től minden dunaújvárosi előfizető vezetékes internetkapcsolatának letöltési sebességét másodpercenként 240 Mbit-re gyorsította a UPC, változatlan előfizetési díj mellett.

Az ingyenes sávszélesség-emelés előnyeit egészen 2016. december 31-ig élvezhetik az ügyfelek. Természetesen a bónusz időszakot követően sem kell lemondaniuk a száguldás élményéről, hiszen a UPC személyre szabott ajánlataival biztosíthatják azt, hogy a sebességmérő a jövőben is hasonlóan magas értéket mutasson.

Annak érdekében, hogy a megnövelt sávszélességet ne csak az internetes modem közvetlen közelében lehessen jól kihasználni, a UPC a nemrég bemutatott wifi modem, a Connect Box használatát ajánlja, amellyel még otthonunk legeldugottabb zugában is erős és stabil wifi jelet foghatunk.

További részletekért a Dózsa György u. 2. szám alatti UPC üzletben és a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon érdemes tájékozódni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.