Városlista
2021. január 18, hétfő - Piroska

Hírek

2012. Március 12. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért nem szexel VV Attila

Ezért nem szexel VV Attila

Egy nővel sem volt a VV-győztes, mióta kijött a luxusbörtönből. Pedig állítólag válogathatna a jelentkezők közül.

Nemrég arról beszélt a VV Attila, hogy szívesen alapítana már családot, ám a magánélet jelenleg csupán másodlagos szerepet játszik nála. Egyelőre még csak normális életre vágyik, nem családra. "Nem zárkózom el ettől, ha úgy alakul, akkor bele fogok vágni, de erőltetni nem akarom. Ha meglenne már az a nő, akkor szívesen tervezgetném a családot" - árulta el a Star magazinnak a Való Világ győztese, aki egyelőre kutyájával, Artúrbandival osztja meg életét.

Régen kevés olyan lány volt az életében, akikhez gyengéd szálak is fűzték, a Való Világ után ez minden bizonnyal megváltozik, hiszen rengeteg nő áhítozik a VV5 összeférhetetlenjére. Attila ezzel tisztában is van, és fél év bezártság után nem nagyon akarja kéretni magát. Ennek ellenére - saját bevallása szerint - nem szexelt, amióta kijött a Villából.

Egyesek szerint ez nem meglepő, mivel szerintük a VV5 győztese nem képes egy nővel sem normálisan bánni, mások szerint pedig talán valami gond lehet vele, ha ennyi "megvonás" után, amikor számos lehetősége akad, mégsem képes teljesíteni. "Egyelőre semmi csajozás nem volt, nők közelébe sem kerültem az elmúlt napokban. Még nem d...gtam senkivel. Az a baj, hogy folyamatosan interjúzom. D...gnék, de nincs rá időm" - vallotta be Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat