Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Július 22. 18:23, péntek | PR
Forrás: (x)

Ezért olyan egyszerűek de nagyszerűek az Instant Win játékok

Ezért olyan egyszerűek de nagyszerűek az Instant Win játékok

Az Instant Win játékok a szerencsejátékok és nyereményjátékok azon izgalmas és pörgős kategóriája, ahol a játékosok azonnal kézhez kapják a nyereményeiket.

Instant Win, azaz azonnali nyereményeket biztosító játékoknak szokás nevezni minden olyan játékot, amelyben a játékos azonnal megtudja, hogy az adott körben nyert-e vagy sem. Ezek a játékok az online casino Magyarország digitális világában is rendkívül népszerűek. Az azonnali nyereményeket kínáló játékok általában körökre osztottak, egyetlen kör pedig csupán néhány másodpercig tart, ami után a játékos azonnal kézhez kapja a nyereményét. A játékos jellemzően valamilyen választási lehetőséggel szembesül a kör elején. Például meg kell pörgetnie egy kereket, esetleg ki kell választania egy színt vagy mezőt, a nyereményét pedig a vakszerencse és a választása egyaránt befolyásolják. Ha nem akarsz szöszölni egy hosszú kártyapartival, valamint nem akarod túltaktikázni a játékot és egyszerűen csak az ösztöneidre hallgatva üldöznéd a nyereményeket, akkor az instant win játékok lesznek a kedvenceid. A pörgős játékmenet miatt egyben ezekben a játékokban lehet a leggyorsabban halmozni a nyereményeket is.

Az instant nyereményes játékokban az elnyerhető jutalmak sokfélék lehetnek. Számos modern játékváltozat, például rengeteg online nyerőgép, ma már hatalmas jackpot nyereményeket is kínál. Bár ezeket csak a legszerencsésebbek pörgethetik ki, a jackpot nyeremények mértéke akár több száz vagy több ezermillió forint nagyságú is lehet. Klasszikus példák az instant win játékokra az online kaszinók világából például a nyerőgépek, az offline világból pedig a kaparós sorsjegyek.

Az azonnali nyeremények előnyei

A szerencsejátékosok alapvetően két csoportra oszthatóak aszerint, hogy hogyan próbálnak minél többet nyerni. Az egyik csoport inkább ösztönösen játszik, a megérzéseire hallgat és csak akkor ül oda a képernyő elé, ha úgy érzi, hogy éppen szerencsés napja van. Általában az ő igényeiknek különösen megfelelnek az ilyen jellegű játékok, például a virtuális nyerőgépek. A szerencsejátékosok másik típusa mindig túl akar járni a kaszinó és a többi játékos eszén, valamilyen okos, trükkös, új taktikával és hosszú, kimért, fegyelmezett játékon keresztül képzeli el a győzelmet. Ők azok, akik órákat ülnek egy pókerasztalnál, úgy, hogy közben van, hogy csak tízpercenként egy kezet játszanak meg. Szabadidejükben pedig gyakran sokszáz oldalas könyveket olvasnak a nyerő taktikákról. Azt, hogy kihez melyik stílus illik jobban és ki melyik szisztémát követve tud többet nyerni, mindenkinek magának kell kitapasztalnia.

Ami az instant jutalmakat kínáló játékokat illeti, ezeknél nem számít, hogy mennyire trükkös, eszes vagy felkészült valaki. Ezekben a játékokban szinte kizárólag csak a szerencse számít. Instant win játékokkal csak akkor érdemes játszanod, amikor úgy érzed, hogy jó napod van. Amikor azonban nyerő szériába kerülsz, akkor addig nem érdemes abbahagynod, amíg a legtöbbet ki nem hoztad belőle.

A legjobb instant win játékok

Ezen kategória legklasszikusabb példája a nyerőgépek, legyen szó akár hagyományos, akár virtuális nyerőgépekről. A slot játékok nem túl bonyolultak. A játékosnak csak meg kell tennie a tétet, majd meg kell húznia a kart (vagy meg kell nyomnia a pörgetés gombot) és pár másodpercen belül már meg is kapja a nyereményét. Sokan pont a játékmenet egyszerűsége, és a sorozatos, a minijátékokon keresztül akár egymásba ágyazott körök izgalmai miatt esküsznek ezekre a klasszikus játékokra. Egy másik népszerű offline példa a kaparós sorjegy. Ki nem próbált már szerencsét életében a sokezer sorsjegy közül legalább eggyel? Az egyszerű szabályok, a kedvező nyeremények és a lépésről lépésre felfedett szimbólumok izgalma sokakat elbűvöl.

Más azonnali jutalmat biztosító játékok inkább hasonlítanak társasjátékra, mint szerencsejátékra. Ilyen például a szerencsekerék vagy a tombolaszerű, sorshúzáson alapuló játékok. A szerencsekerék különböző variációi annyira népszerűek voltak, hogy a játék évtizedekig a TV-ben is főműsoridőben volt látható. A játék lényege egyszerű, a keréken különböző nyeremények vagy speciális utasítások (például: pörgess újra, a következő nyereményed megduplázódik stb. stb.) vannak. A játékosoknak meg kell pörgetniük a kereket, a nyereményüket pedig az határozza meg, hogy a forgó kerék melyik mezőnél áll meg. A sorshúzáson alapuló tombola játékok szintén rendkívül egyszerűek és népszerűek. A nyeremények ilyenkor általában tárgyak, amelyeket felírnak egy cetlire. Ezek után a cetliket egy zsákba teszik, a játékosnak pedig vakon kell kihúznia egyet a zsákból. Gyerekkorában vagy céges rendezvényen minden bizonnyal találkozott már mindenki hasonlóval.

Így állíthatsz össze te is ilyen játékot

Amennyiben egy összejövetelen vagy céges rendezvényen, esetleg gyerekrendezvényen hasonló játékot kéne összeállítanod, úgy ez a bekezdés neked szól. Értelemszerűen ebben a bekezdésben nem a játékok profi szerencsejátékos vonaláról, hanem a poén és izgalom kedvéért játszott baráti játékpartikról lesz szó. Az azonnali jutalmakat kínáló játékok lényege a minél nagyobb meglepetés. A legjobb az, ha a résztvevők még azt sem tudják pontosan, hogy egyáltalán mit nyerhetnek. Amennyiben könnyed időtöltésként akarsz használni egy efféle játékot, úgy érdemes tartózkodnod a pénzbeli nyereményektől. A nyereményeknek érdemes inkább különféle tárgyakat, vagy egyéb nem anyagi jellegű jutalmakat választani. Céges buli esetén ilyen lehet például egy extra szabadnap.

Az is megfelelő, ha a játékosok teljesen vakon választanak, például egy sötét zsákból kell kihúzniuk egy cetlit, de az a legjobb, ha a játékosok átélhetik a választás izgalmát. Ilyen választás vagy választási illúzió lehet, ha egy kosárban színes számozott labdák vannak, a játékos pedig ezek közül választhat, majd a nyereményét a szám határozza meg. Nagy tétek esetén, vagy kevésbé baráti környezetben érdemes tartózkodni az olyan típusú játékoktól, amelynek a kimenetele elvileg véletlenszerű, azonban a játékosnak még vak választási lehetősége sincsen. Ilyen például az, ha egy szerencsekereket nem a játékos, hanem a játékvezető pörget meg. Ez nagyon gyorsan feszültségekhez és összeesküvés elméletekhez vezethet. Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban, egyszerűen másold le és alakítsd át egy már létező játék szabályait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat