Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Kevesen tudják mi mindenen ment keresztül Fásy Ádám, hiszen a reflektorfényben élő tévés személyiség gyakran titkolta családja és saját egészségi állapotát a közönség előtt.

Most azonban a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában vallott arról, hogy ismét daganat van a lábában.

Tragédiából is kijutott Fásy Ádámnak, akit a televízió képernyőjén mindig vidámnak láthat a közönség. A mosoly mögött azonban volt, hogy súlyos terhek is nyomták a mulatós énekes vállát. A Frizbi felvételén is elcsukló hangon beszélt fia elvesztéséről, aki a karjai között halt meg, halálközeli élményben azonban Fásynak is volt része néhány évvel ezelőtt, amikor is egy óriási daganatot operáltak ki a bal lábából.

- Ez egy gyermekfej nagyságú daganat volt a bal combomban. Annyira megnőtt, hogy elkezdte nyomni a vénát, majd elkezdett zsibbadni a lábam. Seffer tanár úrék megoperáltak, de később komplikációk léptek fel. Miután hazaengedtek, otthon elfertőződött ez a seb. Borzasztó kálvárián mentem keresztül - mesélte Fásy Ádám, aki Hajdú Péter kérdésére elárulta, bármi megtörténhetett volna, még az is, hogy elveszíti a lábát.

- Nagyon keveset tudtam magamról, mert eszméletkihagyásaim voltak, nem tudtam, hogy mi történik, csak pörögtek az események. Egy 20 perces rutinműtétből 3 órás műtét lett. A vége happy end lett, hiszen itt vagyok, de még mindig nincs vége. Egy 8x13 centis szövetanyag bennmaradt a vénámban, azt nem tudták lefejteni. A szakemberek azt gondolták, hogy be fog tokosodni, de nem így történt, hanem elkezdett nőni. A bal lábamban ugyanott így ismét van egy daganat, nem akkora, mint volt, de zsibbad a lábam - magyarázta Fásy, aki hozzátette: próbálja megoldani, hogy ne lássák a közlekedését, illetve mozgáskultúráját, ezért lehet az, hogy a közönség olykor mit sem sejt a problémáiból.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)