Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Május 30. 13:08, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Fejrúgás, állkapocstörés – Vádat emeltek egy vendégeket bántalmazó biztonsági őr ellen

Fejrúgás, állkapocstörés – Vádat emeltek egy vendégeket bántalmazó biztonsági őr ellen

Vendégeket bántalmazott szórakozóhelyeken egy biztonsági őr Siófokon az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t csütörtökön.

Azt írták: a 26 éves férfi 2017 nyarán egy biztonsági szolgálat tagjaként két rendbontó társaság szétválasztásában vett részt, ennek során egy már földre vitt, a rendőrök kiérkezéséig visszatartott vendéget hirtelen indulattól vezérelve fejbe rúgott, amitől a sértett könnyű sérülést szenvedett.

A férfi ellen eljárás indult, az ügyészség elhalasztotta a vádemelést vele szemben, ennek ellenére 2018-ban egy szintén helyi szórakozóhely biztonsági őreként újabb vendéget bántalmazott.

Az őrt az dühítette fel, hogy a tánctéren szórakozó sértett a könyökével próbált helyet csinálni magának, mert korábban meglökték. Odalépett a vendéghez és először hátulról ököllel a fejét, majd szemből háromszor az arcát ütötte meg. A veréstől a sértett orra vérezni kezdett és eltörött az állkapcsa.

A Siófoki Járási Ügyészség súlyos testi sértés, könnyű testi sértés és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a biztonsági őrrel szemben, és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk