Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2010. December 01. 15:52, szerda | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Felhoztuk a Fradit

Felhoztuk a Fradit

Az ezer sebből vérző, belső háborútól szétesett Ferencvároshoz látogatott a Dab.Docler jégkorong csapata tegnap este. Hiába volt azonban sok a gond a fővárosi zöld-fehéreknél , az átaludt első félóra miatt vereség lett a budapesti fe

A Ferencváros háza tájáról az elmúlt időszakban zavaros híreket lehetett hallani. Ki nem fizetett bérek, fizetéscsökkentések, távozó játékosok, le nem játszott bajnoki mérkőzés nehezítették az FTC felkészülését. A zavaros viszonyokat kihasználva bízhattunk benne, hogy az Acélbikák sikerrel veszik az Fradi elleni összecsapást, és így megőrzik előnyüket a tabella második helyén. a Miskolccal szemben.Hogy ez nem így történt, azért elsősorban a találkozó átaludt első 30 perce a felelős.

Már az első harmadban előnyt szerzett a Ferencváros, a szünetre már két találatnyi különbség volt a két gárda között. A folytatásban ismét hazai zöld-fehér gólnak (3-0) örülhetett a közönség, és csak fél óra játék után sikerült szépíteni. Bár még idejében jött Metcalfe szépítése, a Fradi hamar válaszolni tudott. A harmad vége előtt ugyan Kiss Ákos találatával sikerült felzárkózni (4-2), a záró játékrész így is nehéznek ígérkezett. Végül hiába támadott sokat a Dab. az utolsó felvonásban, gólt csak egyet ütött Metcalfe révén, így végül 4-3-ra a Fradi nyerte az összecsapást.

FTC-Orangeways – Dab.Docler 4-3 (2-0, 2-2, 0-1)

Dab.Docler: Lindström, Hegyi, Pozsgai (1), Metcalfe 2, Pavuk, Magosi (1), Martinka, Varga, Papp V., Galanisz (1), Kiss Á. 1, Tőkési (1), Lencsés, Virág, Szilassy, Győri, Kiss D., Papp Cs. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.