Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Szeptember 04. 16:45, szombat | Helyi

Ferling 10, Radulovics 9

Ferling 10, Radulovics 9

Kiütötte a Siófok gárdáját a Dunaújvárosi NKKSE női kézilabda csapata a női első osztályú kézilabda bajnokság nyitányán. A 38-22 arányban megnyert összecsapáson Ferling tíz, Radulovics kilenc gól dobott.

Két edző, két Dunaújvárosba visszatérő kitűnő tréner- de egészen biztosan teljesen másképp élték meg a pénteki nyitányt. Kiss Szilárd, a Dunaújváros régi-új szakvezetője nagyon boldognak tűnt a csapat lelkes és biztató játék után. Viszont Imre Vilmos, a siófokiak új trénere erősen csalódhatott csapatában, mert a vendégek játéka a találkozó végére gyakorlatilag teljesen szétesett, és tizenhat gólos vereséget szenvedett együttese.  

A mérkőzés elején jól tartotta magát a Siófok, és csak az első negyedóra végére sikerült három gólos előnyt kiharcolnia Nagy Ivettéknek. A folytatásban is jól harcoltak a vendégek, de Ferling és Radulovics góljaival folyamatosan nőtt az előny, és a szünetre 16-11-es hazai vezetés állt az eredményjelző táblán. A második félidőben már csak egy együttes volt a pályán. A fiatal kapus, Víg is bizonyította a tehetségét, és a többi fiatal is felnőtt Ferlingékhez, így az előny hamar tekintélyesre duzzadt. A végére nagyon szétesett és elfáradt a Siófok, az átlövéseken kívül gyors indításokból is sok gólt dobtak Erdősiék, így a vége 38-22 arányú kiütéses győzelem lett.

Dunaújváros - Siófok KC 38-22 (16-11)
DNKKSE: Víg, Balogh 3, Radulovics 9, Gáspár 2, Takács D. 4, Ferling 10, Nagy I. 5. Csere: Győri (kapus), Velky, Erdősi 3, Sári 2, Takács L. Vezetőedző: Kiss Szilárd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.