Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Augusztus 19. 08:32, péntek | Helyi

Fleron, ami a virágról szól

Fleron, ami a virágról szól

Bordás Gabriella beleszületett a virágkötészetbe. Már gyermekkorában besegített virágkötő édesanyjának, megtapasztalta a \"virágos lét\" minden örömét és persze nehézségét is.

Középiskolás korában például, míg a többi osztálytárs szerenádozni, ő a virágboltba indult, segíteni a másnapi ballagási csokrok elkészítésében. Akkor nem is gondolt arra, hogy majd ő is ezt az utat választja. S most a piaci Fleron Virágüzlet társtulajdonosaként mosolyogva emlékszik vissza a gyermekkori lázadásokra. Az utóbbi időben nem csupán a virágbolt neve változott meg, hanem több szolgáltatással lettek gazdagabbak. Van virágküldő szolgálatuk, lehet náluk online vásárolni, s a Fleron nevéhez fűződik a Csináld Magad esemény sorozat és a Virágot egy mosolyért akció is. Terveik szerint hamarosan mindezek mellé virágdobozok is kaphatók lesznek náluk.

- Ebben a marketing végzettségem van hasznomra- meséli Gabi. - Hiszek abban, hogy nem csak virágot kell eladnunk hanem mindazt, amit a virág képvisel: örömöt, köszönetet, ünnepet, hálát és emlékezetet. A virág az eszköz arra, hogy mindezt szavak nélkül is kifejezhessük.
- Vannak a virágcsokrokban is divatok?
- Persze, mostanában inkább a boglárkafélék, a pünkösdi rózsák és hortenziák népszerűbbek a csokrokban, de a termesztők sem ülnek tétlenül, újabb és újabb kedvelt változatát dobják piacra például a nagy klasszikusoknak, így a gerberáknak és a szegfűnek is. A csokrok formái is folyamatosan a trendek szerint változnak, de egy biztos, a virág üzenete örök…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.