Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2011. Október 06. 17:48, csütörtök | Helyi sport

Focirangadó készül

Focirangadó készül

Szombaton a paksi csapatot fogadja a DPASE

Megelhetősen gyengén kezdett csapatunk a bajnokságban eddig, ezért is különösen fontos, hogy a Paksi FC II. ellen a maximumnál is többet nyújtson a csapat. Lengyel Ferenc az egykori Magyar Bajnok Dunaferr csapatának csapatkapitánya és jelenleg a Paksi FC II. csapat vezetőedzője így vélekedik a mérkőzésről: "Valódi kiesési rangadóra számítok, amely egyben presztízs csata is lesz, hiszen a két csapat játékosai, vezetői is meglehetősen jól ismerik egymást. A Dunaújváros Pálhalma szereplése is, csakúgy mint a mienk, meglepően visszafogott, éppen ezért egy harcos, ideges mérkőzésre számítok, bízva abban, hogy a sportszerűséget mindkét fél szem előtt fogja tartani! Számunkra mindenképpen felemelő érzés lesz a még mindig hangulatos dunaújvárosi stadionban játszani és bízom benne, hogy a dunaújvárosi szurkolók is szép számban fognak kilátogatni!"

Egy esetleges győzelem szárnyakat adhatna a csapatnak és felébresztené, ezért is fontos, hogy minél többen kilátogassanak erre az izgalmasnak tűnő mérkőzésre szombaton 15 órakor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt