Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. Január 12. 08:48, szerda | Helyi
Forrás: DUF

Főiskolai rendezvények – most hétfőn és a hó végén

Főiskolai rendezvények – most hétfőn és a hó végén

A Dunaújvárosi Főiskola hétről-hétre vonzó programokkal „traktálja” az érdeklődőket. Most hétfőn, január 17-én 11 órától nyílt nap, 12 órától: Gönczi Gábor az RTL Klub műsorvezetője tart előadást, január 29-én , szombaton

Az RTL Klub sokak által ismert műsorvezetőjét, Gönczi Gábort látja vendégül a Dunaújvárosi Főiskola. Az A-épület előadójában január 17-én (hétfőn) 12 órakor kezdődő előadáson a bulvár műfajáról, a sztárcsinálás gépezetéről beszél majd a Fókusz arca. Az Interaktív Médiaműhely keretében szó lesz a médiavilág kulisszatitkairól. a tehetségkutató versenyek sztárcsináló gépezetéről, a bulvár magazinok szerkesztéséről, felépítéséről. Az interaktivitás jegyében természetesen kérdezni is lehet majd az előadótól. Akit érdekel a vizualitás, a képi világ, az írott, nyomtatott, avagy elektronikus sajtó, az újságírás, a média világa, az jöjjön el a médiaműhelybe, ahol akár kérdezhet, vitázhat is.

Január 29-én , szombaton pedig családi szakmai nyílt nap keretében azoknak (és hozzátartozóiknak) mutatkozik be a főiskola, akik azt fontolgatják, hogy érdemes-e főiskolásnak lenni Dunaújvárosban. A tervezett program: 11- órától egy tájékoztató keretében elhangzik mindaz, amit jó tudni a Dunaújvárosi Főiskoláról, a 2011-es felvételi eljárásról és a hallgatói lehetőségekről. A folytatás pedig egy campus-túra lesz, amelynek keretében saját szemükkel győződhetnek meg az érdeklődők mindarról, amit a főiskola nyújtani tud.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.