Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. Augusztus 06. 11:13, kedd | Helyi

Fókuszban az új szakképzettség megszerzése

Fókuszban az új szakképzettség megszerzése

2019 augusztusában a Dunaújvárosi Egyetem számos szakirányú továbbképzést indít diplomával rendelkezők számára.

Fejlődési és továbbtanulási lehetőséget kínál a Dunaújvárosi Egyetem diplomával rendelkezők számára, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat saját szakterületükön, hogy a jövőben jobban érvényesüljenek a folyamatosan változó munkaerőpiacon. Szakirányú továbbképzésen alap- vagy mesterfokozat megszerzését követően lehet részt venni. Ezen szakokról a felsőoktatási intézmények saját hatáskörben döntenek, azaz ők határozzák meg a felvételi feltételeit, határidejét, módját, az oktatás tantervét és tematikáját.

A Dunaújvárosi Egyetem szakirányú továbbképzéseire 2019. augusztus 31-ig lehet jelentkezni az egyetem honlapján. (Képzéseinkért kattintson ide) Idén megközelítőleg 15 szak kerül meghirdetésre, köztük a Paks II. Zrt. támogatásával újonnan induló „Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök” képzés. Az említett szakok mindegyike 2 féléves, területüket tekintve pedagógiai, illetve műszaki irányúak.
FELVÉTELI ÜGYINTÉZÉS
Dunaújvárosi Egyetem Tanulmányi Hivatal
Tel.: 06 25 551-177, -254
E-mail: felveteli@uniduna.hu

Címkék: DUe, egyetem, oktatás

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 08:57, kedd | Helyi

Csötörés, útzár, eltérített buszjárat

Csőtürés a Bocskai István utcában. Az autóbuszok is kerülőt tesznek

2019. December 02. 20:49, hétfő | Helyi

Advent a Főtemplomban

Hozzád emelem az én lelkemet, Uram: December 1-jén megkezdődött a dunaújvárosi római katolikus templomokban is az advent (azaz Úrjövet) időszaka.

2019. December 02. 20:44, hétfő | Helyi

5000 forint jön nyugdíjra

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése korábbi döntése szerint, karácsonykor is is 5 ezer forint szociális támogatást nyújt azoknak a dunaújvárosi bejelentett lakóhellyel rendelkező nyugdíjasoknak.

2019. November 29. 04:25, péntek | Helyi

Így lesz gyerekjáték a gyereknevelés!

Milyen alapszabályokat érdemes lefektetni otthon? Szülőként sok olyan helyzettel találkozhat az ember, amikor elbizonytalanodik, hogy mi lenne a legjobb a csöppsége számára.