Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. November 04. 19:54, péntek | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

Folytatás Kisvárdán

Folytatás Kisvárdán

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat előtt állnak kézilabdázóink, akik szombaton délután a Kisvárda otthonában lépnek pályára.

A legutóbbi bajnoki fordulóban sajnos elszenvedte első vereségét csapatunk, mely 26-23 arányban maradt alul a Vác vendégeként. A pontvadászat hetedik fordulójában újra idegenben kell helyt állnia kézilabdázóinknak, akik az újonc Kisvárda ellen méretik meg magukat szombaton délután fél kettőtől. Zdravko Zovko tanítványainak hétvégi vetélytársa jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán úgy, hogy két mérkőzést megnyert, míg négy alkalommal vereséget szenvedett.

A statisztika alapján azt gondolnánk, hogy könnyűnek ígérkező összecsapás vár a Kohász kézilabdázóira, ám ez nincs így, nagyon nehéz hatvan perc elé néz csapatunk, hiszen vendéglátójuk hazai pályán különösen veszélyes, s erről a Fehérvár KC is tudna mesélni, mely az ötödik fordulóban 23-22-es vereséget szenvedett Kisvárdán. Csapatunk nagyon komolyan veszi a holnap kora délutáni összecsapást, s már ma délután el is utazott a mérkőzés helyszínére. Mint azt György László másodedző elmondta, együttesünk számára kiemelt fontosságú a találkozó, de a remélt győzelem megszerzéséhez muszáj lesz minden játékosunknak a tudása legjavát nyújtania.

"Biztos, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, egy rutinos játékosokkal megtűzdelt csapat lesz az ellenfelünk, vagyis nagyon oda kell figyelnünk rájuk, nem szabad a tabellán elfoglalt helyezéssel foglakoznunk, s a legnagyobb hiba lenne, ha lenéznénk az ellenfelet. Ezt persze nem is tesszük meg, nem sok idő állt a rendelkezésünkre a Vác elleni győztes kupamérkőzés után, de igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni a Kisvárdából. Az egyik legfontosabb összecsapás vár ránk szombaton délután, hiszen egy győzelemmel megerősítenénk helyünket az élmezőnyben, ugyanakkor a két pontot csak koncentrált, taktikus és fegyelmezett játékkal lesz esélyünk megszerezni. A Vác elleni bajnokin és a kupamérkőzésen sajnos nem úgy védekeztünk, ahogy reméltük, ebben mindenképpen előrébb kell lépnünk, próbáltunk is javítani ezen az elmúlt napokban, remélhetőleg sikerrel, s már holnap több segítséget tudunk nyújtani a kapusainknak abban, hogy ők is jobb teljesítménnyel rukkoljanak elő" – árulta el másodedzőnk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni