Városlista
2019. október 16, szerda - Gál

Hírek

2019. Augusztus 13. 01:03, kedd | Helyi

Formabontó eszközökkel a természetért

Formabontó eszközökkel a természetért

a Hankook ötvözi az újrahasznosítást a művészettel

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő – melyet idén a Hankook is támogatott – a művészet és a játékosság ötvözésével hangsúlyozza a természet- és környezetvédelem fontosságát. A háromnapos eseményen játékos és látványos formában hívják fel a figyelmet a környezettudatosságra és a természetvédelem jelentőségére. A fesztivál része TrashArt Magyarország művészeti program, amelynek keretében újrahasznosítható hulladékból készült alkotások a játékosság és a meghökkentés erejét felhasználva mutatnak rá a környezetvédelem, a megfelelő hulladékkezelés és az újrahasznosítás fontosságára.

Újrahasznosított abroncsokkal a gyerekekért

Az AztaKeservit Értékőr Egyesület Dunaföldvár és a Hankook rendhagyó alkotással készült az idei Fesztiválra: bemutatták a közönségnek a Hankook abroncsokból készített mobil játszóteret, ahol minden játék újrahasznosított gumiabroncsokból készült.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 03. 17:52, csütörtök | Helyi

Rendkívüli közgyűlés - hét helyett kilenc döntés

Kézilabdás kollégiumra másfél milliárd, elzavartak egy háziorvosz, folyamatos hétvégi ügyeletért, vizsgálat építési lehetőségért, 4 millió behajthatazlan fűtésszámla.

2019. Október 02. 09:32, szerda | Helyi

Ismét rendkívüli közgyűlés most csütörtökön

A 7 eldöntendő téma közt legfontosabb a kézilabda akadémia kollégiumi beruházása, az 5. háziorvosi körzet orvosának azonnali elküldése, a Hegyekalja út vizsgálata, a Nagyvenyimre vezetó 62819 út felújítása.

2019. Szeptember 28. 08:50, szombat | Helyi

Itthon vagy! - Dunaújvárosban

Szeptember utolsó hétvégéjén ismét megtelik élettel a Városháza tér! Szeptember 28-án és 29-én, azaz szombaton és vasárnap az idei évben is szeretettel várják az érdeklődőket a meghirdetett programokra!

2019. Szeptember 27. 14:20, péntek | Helyi

Rapid rendkívüli közgyűlés, ezúttal pénteken

A sürgős döntés egyetlen témája a Kézilabda Akadémia beruházása támogatási szerződése 2. számú módosításának jóváhagyása volt.