Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 27. 14:14, hétfő | Helyi sport
Forrás: Balogh Tamás, fotó: sportmonitor.info

Futsal: nemcsak egy sima bajnoki lesz

Futsal: nemcsak egy sima bajnoki lesz

A futsal NB I \"A\" csoportjának a 10. fordulójában május 27-én, hétfőn este DUNAFERR DUE DUTRADE FC- SZIGETSZENTMIKLÓS mérkőzést játszanak a csapatok a rájátszásban. A találkozó 19 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban.

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC játékosai a meccs kapcsán így nyilatkoztak:

Pál Patrik: - Úgy gondolom, a Szigetszentmiklós elleni meccs is fontos nekünk! Nyilván így, hogy már biztos másodikak vagyunk a csoportban, és a harmadik helyért játszhatunk, nincs akkor tétje, de ettől függetlenül nyerni szeretnénk, és itthon tartani a három pontot. Győzelemmel akarunk neki menni a Veszprém meccsnek! Olyan szempontból is jó lesz a Szigetszentmiklós elleni hazai meccs, hogy több olyan dolgot is ki tudunk majd próbálni, amit ellenük szeretnénk majd alkalmazni!

Klacsák Bence (képünkön balról): - Ez az utolsó meccsünk a bronzmeccs előtt. Lehetőségünk lesz arra is, hogy bajnoki mérkőzésen gyakorolhassuk azokat a dolgokat, amik ahhoz kellenek, hogy sikeresen vívjuk meg a bronzmeccset. A felkészülés részeként kell tekintenünk erre a találkozóra, és ugyanolyan komolyan kell vennünk, mint a legutóbbi bajnokinkat.

Szeghy Szabolcs: - Egy sportember minden mérkőzést komolyan vesz és úgy is játsza le. Ez a találkozó nem a helyezésekről szól, hanem mindkét csapatnak a felkészülését szolgálja a következő még fontosabb mérkőzéseire. Tétmeccsen gyakorolhatjuk a Veszprém ellen szükséges dolgokat. Jó és hasznos estének nézünk elébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.