Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. December 17. 12:03, péntek | Helyi

Gála 2011 Mága Zoltánnal - Sajtótájékoztató

Gála 2011 Mága Zoltánnal - Sajtótájékoztató

Gála 2011 elnevezéssel nagyszabású koncert lesz a városban , erről tartottak sajtótájékoztatóját pénteken a Sándor Frigyes Zeneiskolában . A tájékoztatót Moravecz Attila, a Szonáta Dunaújvárosi Zeneművészeti Alapítvány kuratórium

A Gála 2011 elnevezésű koncert a "60 éves Dunaújváros" című rendezvénysorozat nyitánya. A "60 éves Dunaújváros" rendezvénysorozat teljes programterve vélhetőleg január közepére készül el.

A Dunaújvárosi SZONÁTA Zeneművészeti Alapítvány céljaihoz is jól illeszkedik a koncert koncepciója, hiszen a zenei pályán továbbtanuló diákok felkészítésének segítése, a zenei tehetségkutatás és tehetséggondozás támogatását vállalta magára. Továbbá elhivatottságot éreznek a tagjai az iránt, hogy közreműködjön Dunaújváros és környéke lakosságának zene iránti elkötelezettségének erősítésében.

Jelenleg egy új tárlatot láthatnak a zeneiskola falain: Vilmos Varga, világhírű festőművészt sikerült elcsábítanunk egy kiállítás erejéig. A december 3-i megnyitót francia sanzon est színesítette.

És végül, de nem utolsó sorban, örömmel mondhatjuk el, hogy Mága Zoltán elfogadta az alapítvány meghívását, így hagyományteremtő céllal 2011. január 15-én 18 órakor Mága Zoltán koncertre várnak minden kedves érdeklődőt, zenerajongót. A koncert helyszíne a Dunaújvárosi Főiskola Campus Sportcsarnoka. Az est során fellépnek a Móricz Zsigmond Általános Iskola kórusa, a Sándor Frigyes Zeneiskola vonószenekara, fuvola- és klarinét, valamint harmónikaegyüttese.

Belépőjegyek: felnőtteknek 1500 Ft, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 1000 Ft

A jegyek megvásárolhatók a Dunaújvárosi Tourinform Irodában (Vasmű út 10/A), az Ibolya virágboltban (Korányi Sándor út), valamint a Sándor Frigyes Zeneiskolában. Ezen felül pedig a helyszínen, a szabad helyek függvényében.

A rendezvény élvezi a város támogatását, fővédnöke Cserna Gábor polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.