Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Július 22. 09:55, csütörtök | Helyi

Gitár suli rajt előtt

Gitár suli rajt előtt

Nincs nyári szünet az MMk-ban, sőt már az őszi tervek is készen vannak. A Vásári komédiák sorozat záró előadása a városunkban már nyugodtan mondhatjuk igen népszerű Baracs Néptáncegyüttes előadás a Tolvaj Marci kis ködmöne című

Kedden zárult  Alejnandro Amenábor: Nyisd ki a szened című filmjével a Bódy Gábor Filmklub idei évada.  A folytatás természetesen nem marad el! A következő évad legújabb sorozata a tervek szerint már szeptemberben indul.

Ami még nem tudható pontosan az az MMK Jazz KLub koncertsorozata, mely a PANKKK Programiroda kényszerű szünetelése miatt  veszélybe került 156 vidéki koncerthelyszínnel együtt. A pályázati kiírást szeptemberre halasztották
. Minden esetre az nem lenne jó, ha teljesen megszűnne a városunkban a jazz és blues zenei koncertek lehetősége, mivel a Bartók Music Club már nem tervezi a koncertek folytatását. De nem csak felhők vannak az MMK háza táján, hanem tervek is.  Folytatódik a Zenetörténeti előadás sorozat, és terveik szerint egy Gitár Klubot indítanának, amelybe folyamatosan be lehet kapcsolódnia bárkinek és bármikor, ahol mindenki ellesheti a különböző technikákat, és együtt tud játszani kezdő és haladó zenész, gitáros.
Egyfajta nyitott "iskolát " képzelnek el a helyi zenészekkel, akik vállalták, hogy oktatják az akár a teljesen kezdőket is. Erről bővebb információt majd szeptemberben ad ki a Jazz klub.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.