Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2013. Február 20. 11:47, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Gyereket ejtett rabul egy mosógép

Gyereket ejtett rabul egy mosógép

Mosógépbe szorult egy hároméves lányka Kínában annyira, hogy órákon át küszködtek a tűzoltók a masinával, míg végre kiszabadították a gyereket.

A lány anyjával vendégségben volt rokonoknál, és felügyelet nélkül játszott a mosókonyhában - bújócskát. A felültöltős mosógépet szemelte ki a legjobb búvóhelynek, amely rabul ejtette. Kétségbeesett sírására rohant hozzá az anyja a rokonokkal, ám hiába próbálták kihúzni a gyermeket, ezért a tűzoltókat hívták segítségül. Ők sem boldogultak a feladattal kártevés nélkül, így végül szétvágták a mosógépet a rokonok beletörődésére, bár nem nagy örömére - írta A The Daily Telegraph című brit lap.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 17:05, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! Paradicsomos-szardellás tagliatelle - VIDEÓ

Gyors és egyszerű olasz tésztát szeretnél készíteni, ami finom is? Robi mutat nekünk egyet!

2020. Szeptember 24. 16:08, csütörtök | Bulvár

Film készül a brit egészségügynek milliókat gyűjtő százéves katonáról

Film készül Sir Tom Moore-ról, a brit hadsereg százéves veteránjáról, aki tavasszal csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára a koronavírus járvány elleni küzdelem segítésére.

2020. Szeptember 24. 13:02, csütörtök | Bulvár

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Sophia Loren 86 évesen az Előttem az élet című Netflix-drámával tér vissza 11 évnyi szünet után ismét a film világába. A produkciót fia, Edoardo Ponti rendezte.

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.