Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2020. Október 05. 15:07, hétfő | Külföld
Forrás: mti

Gyilkosság áldozata lett az Oscar-díjas rendező filmjeinek szereplője

Gyilkosság áldozata lett az Oscar-díjas rendező filmjeinek szereplője

Gyilkosság áldozata lett szombaton Atlantában a 70 éves Thomas Jefferson Byrd amerikai színész, akit egyebek között Spike Lee Oscar-díjas amerikai rendező filmjeiben láthatott gyakran a közönség.

Az atlantai rendőrséget szombat éjszaka hívták ki egy sérült személyhez. Byrd több lövést kapott a hátába. A helyszínre kiérkező mentősök azonosították a színészt és kimondták a halál beálltát. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit - számolt be róla a Variety.com filmes portál.

A Tony-díjra jelölt színész számos Spike Lee-filmben játszott, köztük a Nepperek, a Ha megy a busz, az Afro TV, a Chi-Raq, a Red Hook Summer, a Girl 6 - A hatodik hang és a Da Sweet Blood of Jesus című produkciókban.

Játszott Antoine Fuqua Brooklyn mélyén című akciófilmjében, a Jamie Foxx főszereplésével készült Ray című életrajzi filmben, valamint F. Gary Gray A nagy dobásában.

Lee vasárnap az Instagramon emlékezett meg a színészről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 07:26, péntek | Külföld

Jens Stoltenberg: a NATO-nak hosszú távú támogatást kell biztosítania Kijevnek

Az észak-atlanti szövetségnek kiszámíthatóságot kell biztosítania Kijev számára azzal, hogy azonnali és hosszútávú támogatás mellett kötelezi el magát úgy a katonai, mint a pénzügyi támogatás terén

2024. Június 12. 09:14, szerda | Külföld

Putyin: Moszkva üdvözli Ankara érdeklődését a BRICS iránt

Oroszország üdvözli Törökország érdeklődését a BRICS munkája iránt, és támogatni fogja Ankara törekvését a közös feladatok megoldására

2024. Június 07. 07:14, péntek | Külföld

Macron: Franciaország vadászrepülőket ad át Ukrajnának

Franciaország Mirage 2000-5 típusú vadászrepülőket szállít Ukrajnának, hogy támogassa az Oroszország elleni háborúban - jelentette be Emmanuel Macron francia elnök csütörtök este.

2024. Június 06. 09:26, csütörtök | Külföld

Csehországban összeütközött két vonat, négyen meghaltak, többen megsérültek

Négyen meghaltak és húszan megsebesültek a kelet-csehországi Pardubicében, ahol szerdán röviddel éjfél előtt összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat - jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió.