Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. December 17. 21:27, péntek | Helyi

Győzött az erősebb

Győzött az erősebb

Beigazolódott a papírforma! A Dunaferr SE férfi kézilabda csapata hazai pályán szenvedett vereséget a Pick Szeged együttesétől.

Az év utolsó bajnoki összecsapásán a bajnoki ezüstérmes Szeged érkezett a Dunaújvárosi Sportcsarnokba. A vendégek esélyeshez méltóan kezdték az összecsapást, és az első percekben csak szegedi góloknak tapsolhatott a közönség. A Dunaferr csak 0-7-es állásnál ébredt fel álmából, de akkor sorozatban négy gólt dobva visszajött a mérkőzésbe Rapatyi Tamás együttese. (4-7) A játékrész hátralévő részében jól tartotta magát a hazai gárda, a jóval esélyesebb Pick nem tudott jelentősen eltávolodni. A szünetre öt gól különbséggel vonulhattak a csapatok (10-15), a második játékrészre viszont alaposan felpörgette az iramot a Bajnokok Ligájában is vitézkedő Szeged. A vendégek Katzirz vezérletével sorra szerezték a góljaikat az egyre jobban fáradó újvárosi védősorral szemben. A találkozó végére kijött a két gárda közti hatalmas különbség, és a Pick 23-37 arányban győzedelmeskedett. Az őszi szezonnak vége, és a látottak alapján megállapíthatjuk, nehéz tavasz vár a dunaújvárosi fiúkra, ha meg akarják hosszabbítani a tagságukat az első osztályú bajnokságban.

Dunaferr SE – Pick Szeged 23-37 (10-15)
Dunaferr SE: Kovács, Széles 8, Bali, Takács, Muhl 2, Morva 5, Pásztor 3. Csere: Repóth, Kovács Zs. (kapusok), Kurbely 2, Kuzmicsov, Szabó 1, Bodó, Hajdu 2. Vezetőedző: Rapatyi Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.