Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Szeptember 08. 12:56, szerda | Helyi

Győztes jeges rajt

Győztes jeges rajt

Sikerrel mutatkozott be a Dab.Docler jégkorong csapata a MOL Liga első fordulójában. Az Acélbikák hazai közönség előtt győzték le 2-1 arányban a Vasas gárdáját.

Előzetesen arról szóltak a hírek, hogy a tavaly Stars, ebben az évben Vasas néven induló budapesti együttes alaposan meggyengült a nyári holtszezonban. Ennek ellenére a MOL liga nyitó fordulójában a vendégek bátran és támadólag léptek fel, és az első percekben Sevela kapusnak többször is védenie kellett. Hamar helyreállt azonban a rend, átvették az irányítást a piros-fehérek, és bizony sokszor csak a szerencsének köszönhette a Vasas, hogy nem rezdült meg a hálója. A hazai fölény ellenére az első harmadban nem született gól, így jöhetett a második játékrész, ahol kellemetlen meglepetés érte először a hazai szurkolókat.

Hiába alakítottak és hagytak ki nagy helyzeteket Galaniszék, gól a Vasas szerzett először, a 28. percben Gröschl lövése talált utat a hazai kapuba. Hamar magához tértek az Acélbikák, és alig öt perc múlva formás támadás végén Magosi egyenlített. Mivel több gól már nem született a játékrészben, az utolsó harmadra maradt a döntés. A befejező felvonásban sem lett góleső, de az elért egy szem találat a hazai szurkolóknak volt kedves. A hajrában Azari belőtt korongjába ütött bele Papp, és a játékszer a vendégek kapujába kötött ki. Végül nagy csatában, 2-1 arányban győzött a Dab., de a mutatott játékon és helyzetkihasználáson lesz mit javítani a csapatnak.

Dab.Docler - Vasas HC 2-1 (0-0, 1-1, 1-0)

Dab.Docler: Sevela, Hegyi (1), Pozsgai, Kiss Á., Galanisz, Azari (1), Varga, Martinka, McSweyn (1), Magosi 1, Metcalfe, Lencsés (1), Kiss D., Mestyán, Papp V. 1, Szilassy, Virág T., Győri, Jonkl, Papp Cs., Szepessy. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.