Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. December 13. 15:09, péntek | Helyi sport

Ha harc, hát legyen harc - Küzdősport Gála Előszálláson

Ha harc, hát legyen harc - Küzdősport Gála Előszálláson

Az Előszállás Kupa első telt házas K-1 és Profi Box rendezvényét december 14-én, szombaton követi a második felvonás, 18:00 órai kezdettel, Előszálláson, a Művelődési Házban.

Az 1996-ben alakult Sukothai Team Thai Boksz már a kezdetektől fogva szervez programokat a küzdősportok szerelmeseinek és az érdeklődőknek egyaránt. A szombati Profi Box, K-1 és MMA gálán profik és amatőrök is részt vesznek.

Az idei versenyre a régió versenyzőin kívül Ausztriából és Horvátországból is érkeznek résztvevők. A 15 mérkőzéses gálán számos harcművészeti ágban küzdenek majd a sportolók.

A rendezvényre minden szurkolót szeretettel várnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben