Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Augusztus 18. 08:07, csütörtök | Helyi sport
Forrás: olimpia2016.24.hu

Hajdu Jonatán a B döntőben versenyzik ma

Hajdu Jonatán a B döntőben versenyzik ma

Hajdu Jonatán C-1 200 méteren a harmadik lett az előfutamban, így bekerült a középdöntőbe.

A magyar versenyző rettenetesen nehéz futamba került, hozzá hasonlóan a harmadik futamba kapott besorolást a német Stefan Kiraj, a kanadai Mark Oldershaw és az azeri Valentin Demyanenko.

A legfontosabb az volt, hogy Hajdu az első két hely valamelyikén végezzen, vagy beférjen a két legjobb harmadik idő közé.

A négyszeres junior világbajnok a négyes pályáról indult, a nagyon fontos rajt jól sikerült. Sajnos a borzasztó erős mezőnyben az első két helyre nem sikerült befutni.

Hajdu végül a negyedik lett, az időeredmények alapján a B-döntőbe került. Így csütörtökön egy esetleges futamgyőzelemmel a kilencedik lenne az olimpián.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben