Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2011. Augusztus 14. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Hajléktalanokat temettek el Csepelen

Hajléktalanokat temettek el Csepelen

Hajléktalan volt az a négy ember, akinek holttestét csütörtök este hantolták ki a rendőrök, Csepelen, egy erdős területen. Az üggyel kapcsolatban hat embert vettek őrizetbe.

Hajléktalan volt az a négy ember, akiknek holttestét csütörtök este találták meg a rendőrök a csepeli erdőben. A rendőrség hat embert vett őrizetbe a gyilkossági ügy kapcsán, a megszökött erdélyi férfi segítségével, akik valószínűleg annak a hajléktalan kolóniának a tagjai, akik a csepeli erdős területen élnek, és gyakran követtek el különböző bűncselekményeket. Közülük hárman most is előzetes letartóztatásban vannak egy korábban elkövetett fegyveres rablásért.

A bűnbanda feltételezett vezetője, az az önmagát macedónnak valló férfi, akit szintén a gyilkosságok miatt fogtak el. Mivel a férfi nem tudta magát iratokkal igazolni, a rendőrség nemzetközi hatóságok segítségét kérte. A négy ember halálának pontos okát és idejét továbbra is szakértők vizsgálják. Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), a nyomozás kezdeti stádiuma miatt, további információkat egyelőre nem kívánt közöli.

STOP

Címkék: csepel

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 18:08, vasárnap | Kék hírek

Igazoltatásból elfogás - Drog került elő

Vonaton bukott le az a budapesti férfi, akit a váci rendőrök igazoltattak. Papírjaival semmi probléma nem volt, csomagjainak tartalmával annál inkább.

2020. Október 25. 05:00, vasárnap | Kék hírek

Tűzben halt meg egy férfi Dunakeszin

Meghalt egy férfi vasárnap egy kigyulladt házban Dunakeszin - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

2020. Október 24. 17:07, szombat | Kék hírek

Elítélte a bíróság a rendőröket gáz-riasztófegyverrel fenyegető férfit

A bíróság 4 év 6 hónap börtönre ítélte nem jogerősen hivatalos személy elleni erőszak miatt azt a férfit, aki gáz-riasztófegyvert fogott a vele szemben intézkedő rendőrökre Debrecenben.

2020. Október 23. 16:00, péntek | Kék hírek

Indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Nagytőkén

Harmincnyolc tő indiai kendert, nyolckilónyi betakarított növényt és más kábítószereket találtak a rendőrök egy szentesi férfi ingatlanjain