Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Július 11. 00:50, szerda | Helyi

Hajléktalant, boltost és szomszédot is vertek

Hajléktalant, boltost és szomszédot is vertek

Több büntetőeljárás is indult a hétvégén Fejérben zaklatás, illetve bántalmazás miatt. Volt, aki családtagjára, volt, aki általa ismeretlenre személyre támadt. A rendőrök többségüket elfogták.

Pénteken este Dunaújváros, Váci Mihály utcában bántalmazott egy férfi egy 48 éves hajléktalan férfit, akinek ennek során eltörött az orrcsontja. Az elkövető beazonosítása megtörtént, a 23 éves baracsi férfi felkutatására tett intézkedések egyelőre azonban nem vezettek eredményre, így a dunaújvárosi rendőrök továbbra is keresik a tettest.

Szintén szombaton a gárdonyi rendőrök is bűnügyi őrizetbe vettek egy személyt. A 19 éves budapesti férfi ugyanis barátaival együtt bement Gárdony, Bóné K. utcában lévő ABC-be, ahol szóváltásba keveredett az ott dolgozó pénztárossal. Mivel ugyanis az utóbbi időben sok volt a lopás a boltban, az eladó azt feltételezte, hogy a fiatalokból álló társaság is lopni akar az üzletben. Amikor ezt szóvá tette, vita alakult ki a vevők és az alkalmazott között, és ennek során a 19 éves fiatalember egy ízben ököllel arcon ütötte a nőt, akinek ennek során nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek. Megsérült az arc- és az orrcsontja is. A fiatalt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés elkövetése miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Vasárnap a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás szintén súlyos testi sértés elkövetése miatt. Mezőfalván, a Pálinka soron ugyanis egy férfi észrevette, hogy két férfi a szomszédos telekről lopja a sárgabarackot. Rájuk kiabált, mire a két személy odalépett hozzá, majd egyikük a nyakát fogva ököllel a fejét ütötte. Ennek során a sértettnek eltörött az orrcsontja. A bántalmazást követően a két férfi visszament a másik telekre, majd a mintegy öt kilógrammnyi barackkal teli szatyorral eltávoztak. A dunaújvárosi rendőröknek azonban adatgyűjtést követően sikerült beazonosítaniuk a két férfit. A bántalmazót sikerült elfogniuk és előállítaniuk a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették, illetve kezdeményezték előzetes letartóztatását. Társát még keresik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.