Városlista
2021. június 18, péntek - Levente

Hírek

2017. Június 11. 09:26, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Halálos baleset történt a 84-es főúton, Sopronnál

Halálos baleset történt a 84-es főúton, Sopronnál

Felborult egy személyautó a 84-es főúton, Sopron közelében - közölte az MTI-vel vasárnap reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A tájékoztatás szerint a helyszínre riasztott soproni hivatásos tűzoltók kézi erővel emeltek ki a járműből egy embert, a mentők azonban azt állapították meg róla, hogy életét vesztette.

Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

A rendőrség közlése szerint a baleset a soproni határátkelő előtt történt. A személygépkocsi eddig ismeretlen okból és körülmények között borult fel az úttesten, sofőrje halt meg, az autóban más nem utazott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrök az Ausztria irányába közlekedőket Sopron belterületén elterelik Kópháza felé. Az Ausztria felől közlekedők másik határátkelőn tudnak Magyarország területére belépni. Az útlezárásról az osztrák hatóságokat is tájékoztatták.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 19:12, péntek | Belföld

A magyarok jó kapcsolatot ápolnak az apjukkal

A magyarok jó kapcsolatot ápolnak édesapjukkal: mintegy kétharmaduk minden nap beszél vele, 72 százalékuk megosztja az örömét, minden második ember pedig a bánatát is az édesapjával

2021. Június 18. 16:10, péntek | Belföld

Megszűnt a zsúfoltság a büntetés-végrehajtási intézetekben

Az elmúlt években végrehajtott jelentős fejlesztések nyomán megszűnt a hazai büntetés-végrehajtási (bv-) intézetek zsúfoltsága - jelentette ki a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pénteken Budapesten.

2021. Június 18. 15:09, péntek | Belföld

A hőségben betartandó munkavédelmi előírásokra hívják fel a figyelmet

Fontos, hogy mindenki tisztában legyen a hőségben végzett munka veszélyeivel, valamint tegye meg a munkavállalók egészségének és biztonságának védelme érdekében szükséges megelőző intézkedéseket is

2021. Június 18. 14:07, péntek | Belföld

Hétezer hamis márkajelzésű ruhát találtak egy teherautóban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétezer hamis márkajelzésű ruházati termékekre bukkantak egy Horvátországból Szlovákiába tartó teherautóban Rajkánál.