Városlista
2020. február 29, szombat -

Hírek

2019. November 08. 15:51, péntek | PR

Halloweenkor a csontvázas, karácsonykor a rénszarvasos a divat

Halloweenkor a csontvázas, karácsonykor a rénszarvasos a divat

A pólók igen kedvelt ruhaneműk. Lehetnek egyszínűek vagy mintásak, felvehetjük farmernadrággal vagy szoknyával, de a rájuk került dizájnnal sok mindent kifejezhetünk.

A motívumot elkészíthetjük mi magunk is, de akár választhatunk a legnépszerűbb pólórajzok körül.

A pólók fehér pamutból először 1913-ban készültek, majd az 1960-as évektől kezdték őket grafikával ellátni. Napjainkban a technika fejlődésének köszönhetően a textilnyomtatás igen egyszerű, akár ipari mennyiségben is pillanatok alatt elvégezhető folyamat. Így az erre alkalmas pólónyomtató gépek igen keresettek mind az egyedi mintás méteráruk, mind a pamutpólók területén.

Egyedi design pólók kicsiknek és nagyoknak

Nemcsak a gyermekek, de a felnőttek kedvenc ruhadarabja is a mintás póló. Egy jól kitalált szlogennel, egy ütős grafikával vagy idézettel ellátott póló az önkifejezés egyik platformja, a design sokszor magáért beszél, de ugyanilyen favoritok a vicces tartalmú szövegek. A síkágyas, digitális nyomtatók alkalmasak arra, hogy a legnehezebb díszítőelemekkel is megbirkózzanak, és direkt nyomtatással tökéletes végeredmény szülessen. A textilnyomtatással foglalkozó cégek többségénél lehetőség van tervező program segítségével a saját ötletünket is megvalósítani. Ilyenkor csak a képzelet szab határt!A legtrendibb pólóminták

A vagány pólók között találunk kismamáknak szólót, amire vicces grafikák készültek, ahogyan az anyuka hasában van a kisbabája. Az ilyen felsővel a várandósság korai szakaszában jelezhetjük gyermekünk jöttét, illetve rózsaszínű vagy kék színben viselve, elárulhatjuk környezetünknek a születendő gyermekünk nemét is.
A különböző alkalmak megjelenítésére is vannak rajzok. Ilyen esemény a Mikulás, karácsony, amikor igen kedveltek a kommersz, mókás rénszarvasos pólók, vagy a tréfás születésnapos darabok, de nem felejtkezhetünk el a szellemes vagy éppen ijesztő halloweeni pólókról sem.

Igen közkedvelt a csontváz mintázat ezer meg ezer verziója is. Ezek nem csak ijesztőek, de igen látványosak is lehetnek, de ugyanekkora népszerűséggel bírnak még a térhatású grafikák, legyen az egy kicsi ábra, mely pár vonalból lép ki, vagy egy egész pólót beterítő alkotás.

A legkeresettebb modellek még a legény- és leánybúcsún viselhető, humoros, sokszor pajzán feliratokkal díszített ruhaneműk. Ezeknek a viselése az összetartozás jelképei.
Ha valami apró, egyedi vagy poénos ajándékot keresünk, akkor sokszor felmerülnek ötletként ezek a ruhaneműk. Válasszunk a meglévő lehetőségekből, vagy tervezzük meg saját mintánkat és tűnjünk ki a tömegből.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 18:20, szerda | PR

Szuper receptek kölessel

Unod a rizst, a tésztát és a krumplit? Szeretnél változatosabban étkezni? A köles egy olyan jolly joker, amit nagyon sokféleképpen el tudsz készíteni.

2020. Február 05. 18:17, szerda | PR

Ingázó élet, avagy mit vegyél számításba üzleti út esetén

Jó néhány honfitársunk él ingázó életet munkából kifolyólag. Lehetnek ők felsővezetők, akik portékájukkal terjeszkedni szeretnének a nagyvilágba -

2020. Január 24. 15:06, péntek | PR

Mikor és hogyan érdemes hitelünket előtörleszteni?

Jelzáloghitel vagy személyi kölcsön esetén lehetőséget biztosít a hitelintézet arra, hogy előtörlessz, azaz, hogy egy nagyobb összeget egyben visszafizess a hiteled futamideje lejárta előtt.