Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. November 08. 15:51, péntek | PR

Halloweenkor a csontvázas, karácsonykor a rénszarvasos a divat

Halloweenkor a csontvázas, karácsonykor a rénszarvasos a divat

A pólók igen kedvelt ruhaneműk. Lehetnek egyszínűek vagy mintásak, felvehetjük farmernadrággal vagy szoknyával, de a rájuk került dizájnnal sok mindent kifejezhetünk.

A motívumot elkészíthetjük mi magunk is, de akár választhatunk a legnépszerűbb pólórajzok körül.

A pólók fehér pamutból először 1913-ban készültek, majd az 1960-as évektől kezdték őket grafikával ellátni. Napjainkban a technika fejlődésének köszönhetően a textilnyomtatás igen egyszerű, akár ipari mennyiségben is pillanatok alatt elvégezhető folyamat. Így az erre alkalmas pólónyomtató gépek igen keresettek mind az egyedi mintás méteráruk, mind a pamutpólók területén.

Egyedi design pólók kicsiknek és nagyoknak

Nemcsak a gyermekek, de a felnőttek kedvenc ruhadarabja is a mintás póló. Egy jól kitalált szlogennel, egy ütős grafikával vagy idézettel ellátott póló az önkifejezés egyik platformja, a design sokszor magáért beszél, de ugyanilyen favoritok a vicces tartalmú szövegek. A síkágyas, digitális nyomtatók alkalmasak arra, hogy a legnehezebb díszítőelemekkel is megbirkózzanak, és direkt nyomtatással tökéletes végeredmény szülessen. A textilnyomtatással foglalkozó cégek többségénél lehetőség van tervező program segítségével a saját ötletünket is megvalósítani. Ilyenkor csak a képzelet szab határt!A legtrendibb pólóminták

A vagány pólók között találunk kismamáknak szólót, amire vicces grafikák készültek, ahogyan az anyuka hasában van a kisbabája. Az ilyen felsővel a várandósság korai szakaszában jelezhetjük gyermekünk jöttét, illetve rózsaszínű vagy kék színben viselve, elárulhatjuk környezetünknek a születendő gyermekünk nemét is.
A különböző alkalmak megjelenítésére is vannak rajzok. Ilyen esemény a Mikulás, karácsony, amikor igen kedveltek a kommersz, mókás rénszarvasos pólók, vagy a tréfás születésnapos darabok, de nem felejtkezhetünk el a szellemes vagy éppen ijesztő halloweeni pólókról sem.

Igen közkedvelt a csontváz mintázat ezer meg ezer verziója is. Ezek nem csak ijesztőek, de igen látványosak is lehetnek, de ugyanekkora népszerűséggel bírnak még a térhatású grafikák, legyen az egy kicsi ábra, mely pár vonalból lép ki, vagy egy egész pólót beterítő alkotás.

A legkeresettebb modellek még a legény- és leánybúcsún viselhető, humoros, sokszor pajzán feliratokkal díszített ruhaneműk. Ezeknek a viselése az összetartozás jelképei.
Ha valami apró, egyedi vagy poénos ajándékot keresünk, akkor sokszor felmerülnek ötletként ezek a ruhaneműk. Válasszunk a meglévő lehetőségekből, vagy tervezzük meg saját mintánkat és tűnjünk ki a tömegből.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:48, péntek | PR

Egy szinkronstúdió munkája és felelőssége

Manapság a szinkronra sokan tekintenek úgy, hogy előbb-utóbb letűnt műfaj lesz. Valójában a szinkronizálás egy sokkal összetettebb és fontosabb munka, mint amire a legtöbben gondolunk.

2019. November 08. 15:31, péntek | PR

A leghatékonyabb megoldások a szőnyegek folttisztítására

Mitől marad a szőnyeg újszerű és tiszta? És mit tegyünk, ha már megvan a gond? Nekiessünk házi praktikákkal, vagy hívjunk szakszerű segítséget?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?