Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2020. Január 08. 15:58, szerda | Helyi
Forrás: Kovács Bettina

Harkály Ilona Freja Dunaújváros idei első újszülöttje

Harkály Ilona Freja Dunaújváros idei első újszülöttje

Pintér Tamás polgármester személyesen köszöntötte szerda délelőtt kórházunkban a boldog édesanyát és újszülött babáját, Harkály Ilona Freját.

Idén január 6-án, vízkereszt napján 11 óra 56 perckor, 3.800 grammal és 50 cm-rel megszületett a Szent Pantaleon Kórházban Harkály Ilona Freja. Az egészséges újszülött Harkályné Kótai Ilona és Harkály Elemér kislánya harmadik gyermekként, de első lányként érkezett a családba. Ilona Freja az idei évben negyedik gyermekként született a dunaújvárosi kórházban,, de elsőként, mint dunaújvárosi sülők gyermeke.

Hazabocsátásuk előtt január 8-án, szerdán délelőtt Pintér Tamás polgármester személyesen köszöntötte a boldog anyukát és kislányát, majd átadta az év első dunaújvárosi újszülöttjének járó kötvényt. Végül azt is megkérdezte, hogy dunaújvárosi polgárként itt tervezik-e felnevelni három gyermeküket, A kérdésre igennel felelt Harkályné Kótai Ilona.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 17. 06:54, péntek | Helyi

Nem lesz víz

A DVCSH munkálatokat végez Dunaújváros, Béke városrész KAF vízvezetéken, ezért 2020 január. 17-én (pénteken) 8:00 és 12:00 óra között a vízszolgáltatás szünetel.

2020. Január 17. 06:44, péntek | Helyi

Távozott a jegyző - nem jószántából

Közös megegyezéssel távozik a hivatal éléről dr.Sürü Renáta jegyző. A polgármester erről közleményt adott ki, azonban vannak olyan vélemények, hogy a jegyzőnőnek az országgyűlési képviselő-jelöltsége miatt kell távozni.

2020. Január 16. 08:31, csütörtök | Helyi

Törvénytelen a fakivágás?

Nagyvalószínűséggel nem lesznek fák a platánok helyén. Erről is szól a Dunaújvárosi Hírlap cikke.

2020. Január 16. 08:27, csütörtök | Helyi

Carissa Kupa- foci és segítség

Idén is volt Carissa Kupa. Jótékony célú rendezvény. Remek hangulatban, telt ház előtt zárult vasárnap az idei Carissa Kupa. A háromnapos jótékonysági kispályás labdarúgó tornát a Shell Dunaújváros csapata nyerte meg.