Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 17. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Alice Cooper ingyen reklámozta Budapestet. A legendás rocksztár a Fox News Startraveller című műsorában beszélt arról, hogy mindenkinek érdemes lenne ellátogatni a magyar fővárosba.

- Sok jó hely van Európában, de Budapest az a város, amit nem szabad kihagyni senkinek sem. A feleségem azt mondja, romantikusabb, mint Párizs. Van valami Budapestben, ami nagyon rokonszenvessé teszi - mondja Alice Cooper.

A rockert teljesen elvarázsolta fővárosunk, állítása szerint a nyáresti dunai hajózásnál kevés romantikusabb dolog van, ráadásul nagyon szerette a kanyargós, macskaköves utcákat. Cooper egyébként még azt is tudta, hogy a főváros két részből áll, Budából és Pestből, köztük pedig a Duna folyik - írja az Új Ász..

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)