Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Szeptember 01. 14:49, szerda | Helyi

Hátrányban már jól megy

Hátrányban már jól megy

Utolsó felkészülési mérkőzését vívta a DAB.Docler jégkorongcsapata tegnap este 18 órai kezdettel a MOL liga rajtja előtt. Az ellenfél a szlovák első osztályú HK Trnava gárdája volt, mely 4-1-re is vezetett már a mérkőzésen, de vég

Úgy tűnik az erőnléttel nem lesz gondja a dunaújvárosi jégkorongozóknak a bajnokságban, ugyanis az eddig lejátszott felkészülési találkozókon mindig az utolsó harmadban játszott jól a piros-fehér gárda. Az dunaújvárosiak a bajnokságra való felkészülés során eddig két edzőmérkőzést játszottak, sorrendben először a Sapa Fehérvár 19 együttesétől kaptak ki 3-1 arányban az Acélbikák, úgy, hogy a fehérvár 3-0-ra vezetett, és a hajrá az újvárosi együttesé volt. A folytatásban az osztrák második ligás ATSE Graz 4-0 arányban húzott már el a DAB-tól, de gólgazdag hajrával egyenlíteni tudott a MacCallum-gárda.

A szlovák első osztályú Trnava ellen is hasonló volt a képlet, ugyan Lencsés találatával vezetett a hazai pályán játszó Dunaújváros, de innen csak sorozatban négy vendég gólt jegyezhettünk le. A második játékrész végén Kiss Ákos szépített, majd a záró harmadban Magosi és Varga is bepiszkált egy korongot, így ismét sikerült az egyenlítés.

Dab.Docler - HK Trnava 4-4 (1-1, 1-3, 2-0)
Dab.Docler: Sevela, Hegyi, Pozsgai, Kiss Á. 1, Galanisz (1), Azari, Varga 1, Martinka (1), Magosi 1 (1), Papp V. (), Metcalfe (1), Lencsés 1 (1), Kiss D., Mestyán, Szilassy, Civan, Szepessy, Győri, Jonkl, Papp Cs. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.