Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Május 20. 07:35, hétfő | Helyi

Hello Kitty a Karmában

Hello Kitty a Karmában

A Helló Kitty Bevetésen egy olyan diákokból álló titkos szervezet,amely arra szakosodott,hogy bemutassa a bulizni vágyóknak Dunaújváros szórakozóhelyeit. Ezúttal a Klub Karmába látogattunk el.

Csapatunk tagjai inkognitóban ( nem akarjuk, hogy később meglincseljenek bennünket, meg így izgalmasabb is ) látogatnak el egy-egy buliba, és megpróbálunk eligazítást adni arról, hogy miért éri meg vagy nem éri meg az adott helyet választani. (A belépőt és az italt a szerkesztőség állja ) Hogy teljesen szakszerűnek tűnjünk, különböző szempontok alapján vizsgáljuk meg és pontozzuk a célpontokat. Győzzön a jobbik!

Harmadszorra a Klub Karmába látogattunk el. Tudni illik Dunaújváros legújabb éjszakai szórakozóhelye ez. A klub a Piac téren található, régen ugyanúgy discoként működött más néven futott akkor a szórakozóhely. A beléptetés egyszerű: három kidobó és egy pénztáros hölgy várja a bulizni vágyókat rögtön fent a bejáratnál. Ezután egy kacskaringós lépcsősor vezet le a terembe. Részegen nem ajánlom senkinek,bár flipperezve szerintem a részegek is le tudnak jutni.(Én nem voltam az .)
A belépő 500 Ft szokott lenni hol egységesen, hol csak a fiúknak, és ez ha éjfélig megyünk, teljesen le is fogyasztható,ami egy nagyon jó húzás aszervezők részéről. Így lényegében ingyen juthatunk le a helyre. A Karma véleményem szerint a legszebb,legigényesebben kialakított,legjobban karbantartott disco a városban.
A pult üvegtéglákból kirakva, a fények misztikusra világítják, van hatása. De íme a pontozás

1.A hely népszerűsége:
Hölgyeim és Uraim,a hely népszerűsége az éjszakai McDrive látogatottsági szintje alatt van, bár nem tudom mennyien járnak McDonaldsba éjszaka, de a Karmában biztos nincsenek. Véleményem szerint kicsit jobban fel kellene futtatni a discot átlagban nincs nagy tömeg, de tudok olyan buliról is, ahol tele volt a klub. Úgy érzem, érdemes lenne egy esélyt adnotok ennek a helynek,szerintem nem érne senkit sem csalódás. Pontokban kifejezve a népszerűség 10/3.


2.A hely, hangulata:
Ennél a pontnál a hely tisztaságát, dekoráltságát, magát a hangzást értékelem, és hogy a buli milyen élményt nyújt. Kezdjük a tisztaságnál. A wc-k tiszták,a padlón nincsenek eldobálva üvegek, sem részegek..A dekoráltság itt a legjobb az eddigi városi szórakozóhelyek közül, ahol jártam. .Nagyon kellemes érzést nyújtanak a fények ,a hangulatos bútorelrendezések,nem mellesleg kanapék,amelyek nagyon kényelmesek. Ez persze ez nem azt jelenteni hogy ülni kell és akkor majd a Dj eltáncolgat magának .Az asztalokon gyertyák égnek, a falon díszes csillárok lógnak,egészen igényes minden.
A következő pont a hangulat témában a hangzás. A hely kicsi talán ez a buktatója,és ezért nem mennek el:


Visszatérve a hangzásra kicsi helyre könnyű eljuttatni az ütemeket, bár valami nem az igazi számomra, abszolút táncolható a zene, de valami kicsi dolog hiányzik az egészből, ami miatt nem tökéletes, sajnos nem tudom megnevezni a hiányérzet okát, lehet, hogy a falak nyelik el a hangokat vagy én nem ittam eleget. Egy buli attól lesz jó, hogyha látod hogy körülötted is ugyanolyan jól érzik magukat az emberek, mint ahogy te. A Karmánál azonban nem így van. Hiába voltak kevesen,maga a hely hangulata már olyan közérzetet biztosít, hogy már nem törődsz azzal, hogy hányan vannak rajtad kívül még. Pontozásban nézve ez a rész: 10/9.
3.Ár-érték arány:
A belépőt beválthatjuk itt „üdítőre”.A kis üveges Heineken 390 Ft, ami kicsit sok, de hát a márkának ára szokott lenni. Hallottam még a Karma Shotról, ami jó árban van ,sajnos szerencsém nem volt hozzá, szerettem volna mindent tiszta fejjel megírni. Valamivel fedezni kell a profitkiesést én pontokban kifejezem 10/8.

4.Kiszolgálás:
Amikor bejövünk a Karmába ugye három kidobóember és egy kedves lány fogad minket,udvariasan köszön mindenki mindenkinek, máshol azért a kidobók nagyon nem szokták túlzásba vinni, itt biztos mindenkit átjár a Karma szelleme. A pultban két csinos lány dolgozik sok mosollyal gyorsan,ügyesen. 10/10
5.Mosdók tisztasága:
A mosdók abszolút tiszták,szappan,kéztörlő papír,igazából minden megvan talán köszönhető ez annak is, hogy igényes emberek nem fogják azt eltenni vagy megrongálni. Pontokban kifejezve 10/10.


6 EGYÉB:
A Karmának van facebook oldala, ha valaki keresi, meg lehet őket ott találni. Lehetne kicsit többet hirdetni a helyet, mert ugye nem nagyon látogatják és ez senkinek sem jó. Végeztem egy kis felmérést, egyik kocsmában megkérdeztem 10 embert hogy tudják-e mi az a Klub Karma.8 ember hallott már róla 1 még nem,az utolsó ember szerintem a nevét sem ismerte,de azt meg tudta mondani, hogy szerinte a Karma az a dolog hogy azt kapod, amit adsz. Tehát több reklámot neki. Fontos tudnivaló még, hogy a Karmában,nem pont a house és az ismertebb zenei stílusokat találjuk meg,hanem különböző éjszakai zenei irányzatokból kapunk ízélítőt, nagyon tehetséges hazai és külföldi DJ-ktől egyaránt. Pontokban itt 10/8.

Összegezve 48 pontot érdemelt ki a Karma,a legtöbb pontot a népszerűségnél veszítve. Visszatérve a Karma működési elvére,ha befizeted a belépőt, akkor jót cselekszel, emberek munkáját tiszteled meg, lemész a szórakozóhelyre,biztos hogy visszakapod ;)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.