Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 10. 11:53, vasárnap | Helyi

Hello Kitty Bevetésen: Kowa koncert a Terminálban

Hello Kitty Bevetésen: Kowa koncert a Terminálban

A Helló Kitty Bevetésen egy olyan diákokból álló titkos szervezet,amely arra szakosodott,hogy bemutassa a bulizni vágyóknak Dunaújváros szórakozóhelyeit

Csapatunk tagjai inkognitóban ( nem akarjuk, hogy később meglincseljenek bennünket, meg így izgalmasabb is ) látogatnak el egy-egy buliba, és megpróbálunk eligazítást adni arról, hogy miért nem éri meg vagy nem éri meg az adott helyet választani. (A belépőt és az italt a szerkesztőség állja ) Hogy teljesen szakszerűnek tűnjünk, különböző szempontok alapján vizsgáljuk meg és pontozzuk a célpontokat. Győzzön a jobbik!

Első alanyunk a Terminál Bár volt. Csapatunk két emberrel vetette magát az éjszakába. Kowa koncertre igyekeztünk mivel ilyen lehetőség ritkán van,valljuk be még is csak egy neves előadóról van szó. A jegyár 1500 forint volt, ami igazán kétélű,egy Kowa-koncertért nem sok ,viszont nem sokan engedhetik meg maguknak, vagy fogalmazzunk úgy hogy nem annyian. Ez be is bizonyosodott mivel a közönség száma,hát… finoman fogalmazva… nem volt nagy zsúfoltság.
Maga a hely, hogyha koncert illetve disco között kell döntenünk, inkább alkalmas egy koncert lebonyolítására, mint discora.
A hangosítás minőségéről a Hello Kitty Bevetésen csapat véleménye megoszlott, én szerintem rendben volt, kollégám szerint pocsék, de mivel én írom most a beszámolót ezért maradunk az első megállapításnál.
Buliszellem - az nem volt. A nem túl sok ember, akik eljöttek meghallgatni Kowát, jobbára egy helyben állt, mint a …és ide tudnék rengeteg dolgot írni,ami nem jelenhetne meg.

1.A hely népszerűsége:
Diák keddekről ismert főleg a hely,de véleményem szerint nincs olyan ember aki ne halott volna már róla. Ha a koncertet nézzük, a hely népszerűsége gyenge 6-ost érdemelne,de mivel most az összképet nézzük így mondhatjuk, hogy ismert és sok teltházas bulit rendeztek már itt,tehát legyen 9-es.

2.A hely, hangulata:
Itt vesszük egybe a hely tisztaságát, dekoráltságát,magát a hangzást,és hogy a buli milyen élményt nyújt. A hely tisztaságát nem részletezném, nem vagyok takarítónő se ÁNTSZ küldött, bulizásra teljesen alkalmas a környezet. A dekoráltság,a hangulat, amit egy helynek nyújtania kell, nekem teljesen hiányzik, mintha egy beltéri fesztiválon lennénk.Valójában egy iskolai farsangon is többet látni. A hangzásról írtam már az előszóban, igazából ebbe sem tudok belekötni, szólt aminek szólnia kellett. A hangulathoz tartozik talán a közönség, de az gyötrelmes volt. így a pontozásban maradjunk a 4-esnél,és ez most nem a „Jó”-t jelenti, hanem azt hogy „Ugyan már,lehet ennél sokkal jobb is ez”.

3.Ár-érték arány:
A helyről előzetesen azt hallottam, hogy a teltházas főiskolás bulik és jó árai határozzák meg. Ennek ellenére vettünk egy Sommersbyt 550 forintért., ez azért elég húzós. Viszont a sör ára megfelelő volt. Itt taglalhatjuk a belépő árát is,most 1500 forint és Kowa ár-érték arányban szinte megfelelő..Árban is megmutatkoztak a különbségek így pontokban is, de itt csak kettő veszt a Terminál Bár,8 pont.
4.Kiszolgálás:
A kiszolgálásra egy panaszunk sem lehetett kedvesen szolgáltak ki minket, gyorsan. Meg kell említenem azonban,ha jól láttam (és jól láttam) akkor a pultosok voltak egyben a ruhatárosok is. Hmmm nem tartom a legjobb ötletnek. Így nem egyszerű türelmesnek maradni, ha emberi oldalról nézzük, 10 pont,ha a hely szempontjából 6,így átlagolva 8 pont jár.
5.Mosdók tisztasága:
Nagy levegőt vettem, elmondtam az imát,és beléptem az illemhelyiségbe.Ez a szokásos rutin, mikor egy szórakozóhely mosdójába lépek. Csalódtam, kellemesen. Nem volt se büdös, se mocskos,az évek ugyan meglátszottak rajta, de tiszta volt. Nem lehet összehasonlítani az otthonival,de nem is kell.10/10.
6 EGYÉB:
Itt szeretnék írni a Terminál Bár elérhetőségeiről,ha kicsit nagyobban szeretnének gondolkozni,akkor változtatni kell az internetes reklámjukon .A weboldal eléggé kezdőleges,kb 5% információt talál meg az ember rajta. Facebookon is lehet velük találkozni, profilként jelölhetjük be,vagy esetleg jelölhet be minket a kezelője. Sok szórakozóhely csinálta már így a reklámhirdetést, kezdetben profil majd,5 ezer ismerős után oldallá váltak,nem rossz ötlet bár egy oldal sem ártana külön,napra kész információkkal.6 pontot adok rá.

Összegezve 45 pontot érdemelt ki a Terminál Bár,ha csak a Kowa koncertet néznénk, akkor biztos hogy pár ponttal karcsúbbak lennének.60/45 pont nem kevés,de lehetne jobb is. Egy keddi bulira viszont még mindenképpen ellátogatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.