Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Március 17. 15:04, vasárnap | Helyi

Hello Kitty Bevetésen2. Összevont buli a Duna Fittben

Hello Kitty Bevetésen2.  Összevont buli a Duna Fittben

Másodszorra a Duna Fittbe látogattunk el. Az összevont szalagavatót néztük,hallgattuk,táncoltuk meg és a vele járó „extrákat”.Volt chippendale show és go-go táncosnő is a rendezvényen.

Sőt még a18 éven aluliak is szép számmal, ami kissé ellentmond az előzőekkel, de ne legyünk prűdek, korán kell elkezdeni a felvilágosítást. És ilyenkor már túl vannak a méhecskéken.
A Duna Fitt újdonsága, hogy ahol a bowling-pályák voltak régen, ez a rész mára már tánctérként szolgál így rengeteg helyet biztosítva az ott bulizni vágyóknak. Ez nagy tánctér 10%-os oxigénnel és 90 %-os páratartalommal, a szagról és az iszonyú melegről nem is szólva. Minderről részletesen:


1. A hely népszerűsége:
Köszönhetően annak, hogy könnyen megközelíthető, nagy és sok terme van és általában teltházasak a bulik, bizton állíthatom, hogy a város egyik, ha nem a legnépszerűbb szórakozóhelye. Így pontokban maximálisát is kap a hely 10/10.
2.A hely, hangulata:
Itt vesszük egybe a hely tisztaságát, dekoráltságát, magát a hangzást, és hogy a buli milyen élményt nyújt. Kezdjük a tisztaságnál és az első buktatónál. Rendben van, hogy rengeteg ember bulizik, és ez által zsúfolt a tánctér. Sőt megértem azt is, hogy sok ember annyira lusta, hogyha megitta a sörét vagy bármi mást, és bent van a tömegben, akkor nem fogja egyből visszavinni az üveget. Azzal azonban nem értek egyet, hogy sokan leteszik a földre, majd elrugdossák. Az összevont szalagavatón ez ahhoz vezetett, hogy a tánctéren nem táncoltunk, hanem már gurultunk az üvegeken. Sajnos senki sincs, aki ezeket összeszedje, s ha eltörik egy üveg, az is ottmarad zárásig. A dekoráltság megfelelő, szép környezetben lehet bulizni. Mivel nagy a tánctér, nagyok a hangfalak is, a helységből 2 kis ajtón lehet kimenni, így nem sok hang „veszik el” így egy nagyon kellemes hangzást kapunk a benti teremben, azonban a kinti teremben már nem ilyen jól szól a zene. A buli nagyon jó volt, nem láttam olyan embert, aki ne táncolt volna, viszont hangulatromboló volt a levegőtlenséggel járó meleg és büdös. A pontozásban csak itt tudok pontokat levonni, de akkor vonjunk is le sokat, mert a szellőztetésen változtatni kellene, mit változtatni, bocsánat KIALAKÍTANI. 10/7.
3.Ár-érték arány:
Egy üveg Tuborg 330 Ft-ba kerül, egy kocsmában egy Arany Ászok (maradjunk a sörnél 260 Ft, tehát az árkülönbség normális és elfogadható. Normális árakhoz normális pontok: 10/10.

4.Kiszolgálás:
A pultban négyen dolgoztak, iszonyatos sebességgel, és kiváló jelfelismeréssel. Mivel a zene nagyon hangosan szól, így nem egyszerű meghallani, amit éppen a vendég kér, de azért sikerült a négy felszolgálónak mindig. Gyors,kedves kiszolgálás,kell ennél több? 10/10
5.Mosdók tisztasága:
Mivel a Fittbe egy éjszaka rengeteg ember szórakozik, sokat isznak, így sokat járnak mosdóba is. A férfimosdó mindig tömött volt, a nőinél ez csak fokozódott. A piszoárok olyan buta módon vannak elrendezve hogy a „férfi-szabályoknak” teljesen ellentmondanak. A csap tele volt üveggel, poharakkal, csakúgy, mint az összes piszoár. Ez nagyon megrendítő „élmény”, mindegyik használatát erősen nehezítette. .Erre a részre a kis hely, és a rossz tisztaság miatt 10/4 pontot adok.
6 EGYÉB:
A Fittet meg lehet találni weboldalakon, minden clubnak megvan a saját honlapja, és természetesen a facebookon is olvashatunk a helyről. A reklámozó plakátokat rengetegszer osztják meg a szervezők, illetve a képeket a facebookon, sajnos ezeknek a minősége, kinézete nem mindig ötletes, sör elég gyakran ritka rossz. De értékelendő, hogy a bulira még aznap tudtam elővételes jegyet venni 200 Ft-tal olcsóbban, és kaptam róla számlát is, ami szerintem elég ritka, ám mindenképpen jogkövető. A néha sírásra kényszerítő plakátok miatt 2 pontot veszít itt a Fitt,10/8.

Összegezve 49 pontot érdemelt ki a Fitt. Ha higiénés körülményeken kicsit változtatnának „üvegszedegetők” bevonásával, akkor sokkal több pontot kaphatna Egy kis levegővel a teremben, már minden happy lesz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.