Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. December 06. 07:54, szombat | Helyi

Hétgólós győzelem

Hétgólós győzelem

Péntek este az Újpest csapatát fogadta a Dab.Docler. Az Acélbikák végül kapott gól nélkül, hét találatot szerezve győztek!

Remekül kezdte az Újpest elleni mérkőzést a Dab.Docler, hiszen már a harmadik percben repülhettek a macik, miután Azari remek blokkja után szólóban vezethette a korongot Ágostonra, s nem hibázott. A nyolcadik percben Berlisk adott remek korongot Galanisznak, aki gyönyörűen bombázott a kapuba. A tizenegyedik percben Martine tért vissza a kiállításából, s a pakkal megiramodva végigvezette a pályán a támadást, a végén pedig a hosszú oldalt lőtte ki. A tizenharmadik és tizenhetedik percben pedig Azari duplázott, megszerezve ezzel saját maga harmadik, illetve csapata negyedik és ötödik gólját!


A középső harmadban is csak az Acélbikák találtak be, s ki más lett volna eredményes, mint az első harmadban mesterhármasig jutó Azari Zsolt?! A 90-es a huszonkettedik percben Szepessy és Galanisz passzából lőtte meg negyedik gólját. Hátul és elől is összeszedettek maradtak a nagy vezetés tudatában is a DAB hokisai!


Az utolsó harmadban a Bikák új csatára, Ville Eskelinen is beköszönt Pleszkánnak, megszerezve ezzel első meccsén első gólját, s beállítva ezzel a 7-0-ás végeredményt. Janis Kalnins hihetetlenül magabiztos volt a kapuban!

Donald MacLean: - Úgy érzem végre a taktikánk szerint játszottunk. A védelmünk rengeteget javult, a kapuban Janis magabiztosan adott alapot a játékunknak, a csatáraink pedig ellenállhatatlanok voltak a mai mérkőzésen. Nagyon örülök, hogy a vezetés mellett sem ültek le a fiúk, végig támadtunk és irányítottunk. Boldog vagyok, hogy a jó célért rengetegen hoztak macikat és játékokat, a közönségnek ezúttal is köszönjük!

Szilassy Zoltán: - Senki ellen nem lehet így kezdeni egy meccset, főleg nem a Dab.Docler ellen. Beleálltak a hazaiak a mérkőzés elejébe, nekik örömjáték volt az utolsó két harmad, nekünk kínszenvedés.

Fotó: Mudra László, www.dabdocler.hu

Címkék: dab.docler, győzelem, hoki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.